Kindvriendelijke hotels

Kindvriendelijke hotels

spanje
Wij vergelijken
all inclusive aanbieders
Wij vergelijken

Geniet van een heerlijke vakantie met jouw gezin!

Op vakantie gaan blijft waarschijnlijk wel de leukste familie activiteit van het jaar. Quality time met elkaar, heerlijk ontspannen, rusten en samen genieten zal jou en je gezin goed doen! Even de batterijen opladen en genieten van de warme zonnestralen. Waar kan dit met jouw gezin nu beter dan in een kindvriendelijk hotel in Spanje? Spanje staat qua Europese vakantiebestemmingen bij velen hoog op het reislijstje. Het is vooral een zeer populair vakantie land voor jonge gezinnen om naar toe te reizen omdat er in Spanje heel veel fijne all inclusive en kindvriendelijke hotels en resorts zijn. En laten we eerlijk zijn, op vakantie wil je zelf toch ook heerlijk genieten zonder je zorgen te maken wat je die avond moet gaan koken en of er wel genoeg activiteiten voor de kids zijn.

De plaatsen Menorca en Mallorca blijven door het warme weer, de vriendelijke mensen, de fantastische kindvriendelijke hotels een groot favoriet.

×

Wat voor hotel zoekt u?

Toon resultaten

Welke bestemming? (A-Z)

Filter

Uitgelichte hotels

1. Apart Hotel Royal Son Bou Family Club

1. Apart Hotel Royal Son Bou Family Club

Het luxe familie hotel Royal Son Bou Family Club in Menorca heeft alles wat het hartje van jullie gezin begeerd. Dit hotel is perfect voor zowel jong en oud. Voor iedereen zijn er zo veel leuke dingen te doen dat je het liefst in dit hotel zal willen wonen en nooit meer naar huis zal willen gaan. Dit kindvriendelijke familie hotel ligt pal aan het strand van Son Bou. Op het strand worden er voor de kinderen ook veel activiteiten georganiseerd. De kidsclubs zijn verdeeld in twee hoofdgroepen. Kinderen tot 6 jaar en van 7-16 jaar. Zo wordt er per doelgroep gekeken welke activiteiten het beste passen zodat niemand zich hoeft te vervelen. De naam ‘apart hotel’ is ontstaan omdat het twee qua faciliteiten heel erg op een hotel lijkt maar je wel kunt verblijven in volledig uitgeruste appartementen. Wel is het verblijf op basis van een all inclusive verblijf en kun je de gehele dag heerlijk eten in één van de twee restaurants op het terrein. In Los Olivos kun je genieten van internationale keukens en in La Basilica eet je heerlijk aan het strand en geniet je van de mediteraanse keuken.Naast de restaurants en kidsclubs kun je ook genieten van verschillende zwembaden en heerlijke drankjes die ook all inclusive zijn.

Tip: Nog meer kindvriendelijke hotels in Spanje of andere zonnige landen vinden? Maak gebruik van de absolute specialist op dit gebied: Kindvriendelijkehotels.nl!

2. Hotel Viva Tropic

2. Hotel Viva Tropic

Viva tropic in Mallorca is ook een groot favoriet bij jonge gezinnen. Dit hotel heeft ook verschillende kidsclubs voor kinderen tot 16 jaar. Wat bijzonder aan dit hotel is, is dat het verschillende zwembaden heeft waarvan één een echte stoer piratenschip! Zo kunnen de kinderen leuke spelletjes spelen en zich helemaal in het land van ‘Pirates of the Caribbean’ wanen. Naast dit stoere piratenschip in het zwembad zijn er ook verschillende waterglijbanen waar de kinderen veel plezier op kunnen beleven.
In het hoogseizoen zal er ter plaatse ook Nederlandse begeleiding aanwezig zijn zodat de kinderen gewoon in hun eigen taal kunnen blijven spreken.

Voor de ouders is er ook genoeg te doen. Het strand ligt aan een prachtig wit zandstrand met een helderblauwe zee. Wil je even lekker sporten? Dit kan ook! In een volledig uitgeruste fitness kun jij de calorieën van het all inclusive buffet verbranden. En de dag afsluiten met een heerlijke massage? Ook dit kan in de spa van het hotel.