Club Playa Blanca Hotel

Lanzarote

Club Playa Blanca Hotel - Eigenschappen

4-sterrenCanarische EilandenGlijbaanKinderzwembadKindvriendelijkLanzaroteMet zwembadMiniclubNabij strandSpeeltuin

Alles voor een topvakantie!

Alles wat je nodig hebt voor een geslaagde vakantie vind je bij het viersterren hotel Club Playa Blanca. Het hotel zelf heeft grote buitenbaden en er is een waterpark om de hoek te vinden. Aan plezier geen tekort! En de kinderen, daar heb je werkelijk geen kind aan. De bungalows hebben allemaal een eigen terras, heerlijk ruim en met privé zitje. All inclusive verblijven staat voor onbeperkt ontbijt, lunch en diner en sportiviteit in en rondom het hotel.

Geliefd bij Nederlanders

Club Playa Blanca is zeer geliefd bij Nederlanders. Veel gasten keren jaarlijks terug naar het complex om weer een heerlijke vakantie te beleven. Voor de kinderen is het erg leuk dat er nog meer Nederlandse kinderen zijn. Ze maken nieuwe vriendjes en hebben altijd iemand om mee te spelen en te kletsen. Ook voor de ouders is het gezellig om een praatje te kunnen maken met de andere ouders. Jullie willen tenslotte ook een topvakantie ervaren, en dat kan hier zeker.

Waterpark Dino

Met het waterpark om de hoek belooft het één groot waterspektakel te worden. All Inclusive met onbeperkt toegang tot het aquapark, dat klinkt toch als muziek in de oren? Voor de allerkleinsten is er een groot kinderbad met mini glijbanen. Voor de meer ervaren zwemmers zijn er andere banen. Probeer de razendsnelle en stijle glijbanen uit! Bijkomen van het waterpark doe je in de groene tuinen bij het hotel. Even rust en ontspanning.

All Inclusive op Lanzarote

Een zorgeloze vakantie op de Canarische Eilanden. Een All Inclusive verblijf in hotel Club Playa Blanca geboekt? Dan profiteer je van een ontbijt of laat ontbijt, een lunch, een high tea, snacks en een dinerbuffet. De hele dag kun je aan de bar terecht voor koffie en thee, frisdranken en alcoholische versnaperingen. Ook in het waterpark krijg je een gratis lunch en de frisdranken zijn ook inbegrepen. Sport en ontspanning is er ook. Van volleybal tot aerobics en van boogschieten tot tafeltennis, je kunt overal aan meedoen. Overdag is er een uitgebreid activiteitenprogramma en in de avonduren worden er spectaculaire shows verzorgd.

Spanje tips & aanbiedingen

ronda andalusie

Dit zijn de mooiste plekken voor een vakantie in Spanje

Ben jij voornemens om dit jaar tijdens de zomervakantie te verblijven in het prachtige zuiden van Europa, dus in Spanje? Dan wil je wel een plek waar je niet al...

Brug bij Toledo

Spanje vs. Italië: welk land is beter om te bezoeken?

Zoals je waarschijnlijk al weet, staan ​​Spanje en Italië meestal bovenaan de lijst als je kijkt naar de meest bezochte landen in Europa. Als we aan Spanje...