SBH Hotel Fuerteventura Playa

Fuerteventura

Bekijk alle aanbieders voor SBH Hotel Fuerteventura Playa


SBH Hotel Fuerteventura Playa - Eigenschappen

4-sterrenCanarische EilandenFuerteventuraGlijbaanKinderzwembadKindvriendelijkMet zwembadMiniclubNabij strandSpeeltuin

Luxe vakantie voor het hele gezin

SBH Hotel Fuerteventura Playa is de ideale accommodatie voor een veelzijdige vakantie op dit Canarische Eiland. Het viersterrenhotel beschikt over heel veel verschillende voorzieiningen voor jong en oud waardoor je hier de vakantie van je dromen kunt beleven. Met een verblijf op basis van all-inclusive wordt de vakantie nog onbezorgder. Zo kun je drie keer per dag terecht in het buffetrestaurant voor uitgebreide maaltijden. En dat is niet het enige: ook geselecteerde drankjes en snacks zijn in dat geval namelijk gewoon bij de prijs inbegrepen. Natuurlijk kun je ook gebruik maken van de vele faciliteiten of deelnemen aan de activiteiten die in het hotel worden georganiseerd.

Plezier voor kinderen én hun ouders

Het fijne van het SBH Hotel Fuerteventura Playa is dat zowel de kinderen als hun ouders er aan hun trekken komen. Er is bijvoorbeeld een zwembad te vinden waar zelfs in de wintermaanden nog gebruik van gemaakt kan worden dankzij het verwarmde water. Voor de kinderen is er apart kinderbad zodat ook zij veilig in het water kunnen spelen. Verder is er een sauna aanwezig om even helemaal te ontspannen. Wanneer kinderen even niet in het water willen of kunnen spelen is er altijd nog de speeltuin en er is zelfs een miniclub aanwezig voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar. Verder zijn er volop mogelijkheden om te sporten. Denk daarbij aan tennis, volleybal, tafeltennis en fitness.

Er is nog veel meer!

Er zijn natuurlijk nog veel meer handige faciliteiten te vinden bij dit hotel. Zo kan er in de openbare ruimtes gebruik worden gemaakt van WiFi, is er volop parkeergelegenheid en is er een afzonderlijke tv-ruimte. Verder beschikt het hotel over een was service, minimarkt en internethoek. Tot slot is er ook vrijwel de hele dag entertainment voor alle leeftijden. Een ervaren en gedreven animatieteam is iedere dag opnieuw bezig om het kinderen, jongeren ‚n volwassenen naar de zin te maken door heel veel verschillende activiteiten te organiseren.

Luxe kamers!

Het SBH Hotel Fuerteventura Playa beschikt over ongeveer 300 verschillende kamers die allemaal voorzien zijn van de nodige luxe en comfort. Zo is er in iedere kamer standaard airco, een koelkastje en een tv. Verder is er een terras of balkon en een badkamer met een toilet en bad/douche. Je kunt ook kiezen voor een superieurkamer die iets ruimer zijn. Met het hele gezin is het tot slot mogelijk om een familiekamer te boeken.

Spanje tips & aanbiedingen

mallorca balearen

Reisverzekering nodig als je elk jaar naar dezelfde plek op vakantie gaat?

Elk jaar weer naar dezelfde schitterende plek in Spanje trekken voelt een beetje als thuiskomen, nietwaar? De warme zonnestralen die je huid kussen, de vertrouw...

7 Ideeën voor een romantisch weekend in Alicante

Zon, zee, wuivende palmbomen en lokale gerechten om je vingers bij af te likken. Alicante heeft alle ingrediënten voor een romantisch en ontspannen weekendje w...