Marble Stella Maris Ibiza

Ibiza

Marble Stella Maris Ibiza - Eigenschappen

4-sterrenGlijbaanIbizaKinderzwembadKindvriendelijkMet zwembadMiniclubSpeeltuin

Een tropisch vakantieoord

Hotel Marble Stella Maris Ibiza is een waar vakantieoord! Dankzij de groene tuinen, wuivende palmbomen en blauwe zwembaden voel je je meteen echt op vakantie. Er is in dit hotel aan iedereen gedacht. De hele dag entertainment, verschillende eetgelegenheden en nog veel meer!

In de buurt van het strand

Op maar 500 meter afstand ligt het strand Cala Graci¢. Aan dit strand ligt een wandelpad en de zee ligt tussen ruige kliffen en rotsen. Hier wil je zeker een keer heen, al lijkt het bij dit hotel nogal overbodig. Marble Stella Maris Ibiza heeft namelijk meerdere buitenzwembaden, deze wil je natuurlijk allemaal uitproberen. Heb je zin in andere activiteiten? Je kunt er tennissen, midgetgolfen en er is een fitnessruimte. Dankzij de all-inclusive verzorging kun je overal gebruik van maken.

Complete verzorging

Je hoeft zelf nergens meer aan te denken dankzij de volledige verzorging van het hotel. Ontbijt, lunch, diner en snacks kun je er de hele dag bestellen. Natuurlijk kun je er ook een kopje koffie of een vrolijke cocktail krijgen. Er is entertainment voor jong en oud, zowel overdag als in de avonduren. Daarbij is er een nachtclub voor wie door wil gaan tot in de late uurtjes!

Luxe familiekamers

De gebouwen met de hotelkamers zijn laag en worden omgeven door de groene tuinen. Iedere kamer heeft airconditioning en een ruim balkon. Ook is er een koelkast in de kamer te vinden en kun je gebruik maken van de satelliet televisie. De kamers zijn ontzettend ruim en modern ingericht, net als de rest van het complex. Dankzij de gratis wifi hoef je helemaal nergens meer heen! Ga je liever wel op pad? Het hotel biedt ook autohuur aan, daarbij is er een gratis parkeerplaats waar je gebruik van kunt maken.

Spanje tips & aanbiedingen

Strand Ibiza San Vicente

Nederlanders en de Spaanse taal

Wanneer je erover denkt om langere tijd naar Spanje op vakantie te gaan, er te overwinteren of je er zelfs voorgoed te vestigen, zul je je op de taal moeten sto...

fc barcelona

Oog in oog met Messi, Frenkie en Luis in Camp Nou

Vanuit je vakantieverblijf aan de Costa Dorada is een bezoekje aan Barcelona bijna verplichte kost. De Catalaanse hoofdstad is beroemd vanwege de Sagrada Famíl...