Hotel Palia Las Palomas

Torremolinos

Vergelijk alle aanbieders voor Palia Las Palomas


Hotel Palia Las Palomas - Eigenschappen

4-sterrenActiviteitenprogrammaBabybedjesBarBuitenzwembadDiscotheekFitnessruimteKidsclubKinderzwembadKindvriendelijkNabij centrumNabij strandPoolbarSpeeltuinTafeltennisTorremolinos

Gelegen in één van de gezelligste wijken van Torremolinos

Hotel Palia Las Palomas is een viersterrenhotel in het centrum van Torremolinos. Het hotel ligt in een van de gezelligste wijken van de badplaats, namelijk de visserswijk La Carihuela. Je kunt lekker eten in deze wijk, maar het hotel heeft zelf ook een goed restaurant. Boek je een all inclusive verblijf in Hotel Palia Las Palomas, dan kun je hier onbeperkt eten en drinken.

Faciliteiten
Hotel Palia Las Palomas ligt slechts 125 meter van het strand, maar je kunt ook een duik nemen in het zwembad van het hotel. Er zijn twee zwembaden op het terrein, namelijk een zwembad voor volwassenen en een zwembad voor de jongere bezoekers van het hotel. Ook is er voor de kinderen een speeltuin op het terrein. In het hoogseizoen is er een animatieteam aanwezig, dat zowel de jongere als de oudere kinderen kan entertainen.

Hotel Palia Las Palomas heeft verder faciliteiten als een tafeltennistafel, een biljarttafel (tegen betaling te gebruiken) en een ‘multisports’ veld. Dit is een sportveld voor meerdere sporten. Ook heeft het hotel een fitnessruimte.

Eten die je in Hotel Palia Las Palomas in het grote restaurant met airco. Hier wordt iedere dag een buffet geserveerd. Niet alleen in de avond, maar ook bij het ontbijt en tijdens de lunch. Wil je tussendoor een drankje halen, dan kun je bij meerdere bars terecht. Zo heeft het hotel een lounge bar, maar ook een poolbar.

Kamers
Hotel Palia Las Palomas heeft kamers voor 2 personen, maar ook voor 4 personen en voor 1 persoon. Alle kamers in het hotel beschikken over een ruime badkamer met bad en douche, een wastafel, een toilet, een bidet en een föhn. Ook hebben alle hotelkamers een televisie, een telefoon en airconditioning (individueel regelbaar). Wil je buiten zitten, dan is dit ook zeker mogelijk. Iedere hotelkamer, ook de kamers voor 1 persoon, hebben namelijk een balkon met zitje.

Spanje tips & aanbiedingen

Strand Ibiza San Vicente

Nederlanders en de Spaanse taal

Wanneer je erover denkt om langere tijd naar Spanje op vakantie te gaan, er te overwinteren of je er zelfs voorgoed te vestigen, zul je je op de taal moeten sto...

fc barcelona

Oog in oog met Messi, Frenkie en Luis in Camp Nou

Vanuit je vakantieverblijf aan de Costa Dorada is een bezoekje aan Barcelona bijna verplichte kost. De Catalaanse hoofdstad is beroemd vanwege de Sagrada Famíl...