Mirador Maspalomas by Dunas

Maspalomas

Mirador Maspalomas by Dunas - Eigenschappen

3-sterrenGlijbaanGran CanariaKinderzwembadKindvriendelijkMaspalomasMet zwembadMiniclubSpeeltuin

Een heerlijke accommodatie voor een verblijf met het hele gezin

Het Mirador Maspalomas by Dunas is een werkelijk fantastische accommodatie voor een verblijf met het hele gezin. Er zijn heel wat verschillende redenen aan te halen waarom een verblijf in dit hotel mogelijks ook voor jou de moeite waard kan zijn. Niet alleen kan je hier genieten van een groot aantal uitstekende wellnessfaciliteiten, daarnaast bevat het hotel ook enkele ruim ingerichte (familie-)kamers. Het enthousiaste animatieteam zorgt er voor dat je, je hier geen moment hoeft te vervelen. Het mag in ieder geval duidelijk zijn, wil je graag kunnen genieten van een deugddoende zonvakantie in Maspalomas? In dat geval is het meer dan de moeite waard om een verblijf te boeken bij het Mirador Maspalomas by Dunas!

Gelegen aan de rand van Maspalomas

Het Mirador Maspalomas by Dunas, welke voorheen bekend stond onder de naam ‘Dunas Mirador Maspalomas' is gelegen aan de rand van Maspalomas. Ze bevindt zich dan ook op een afstand van om en bij de 500 meter van het populaire winkelcentrum van El Tablero. Het strand van Maspalomas is terug te vinden op ongeveer 3,5 kilometer afstand. Deze 3,5 kilometer afstand hoef je overigens niet op eigen houtje af te leggen. Vier keer per dag rijdt er namelijk een gratis shuttleservice van en naar het strand van Maspalomas.

Keuze uit standaard kamers en familiekamers

In het jaar 2017 werd er voor gekozen om het Mirador Maspalomas by Dunas volledig te renoveren. Het hotel bestaat tegenwoordig uit 436 kamers welke zijn verdeeld over zes verschillende gebouwen. In elk gebouw is er een receptie terug te vinden. Op vlak van kamers wordt er een onderscheid gemaakt tussen een standaard kamer en een kamer met zeezicht waarvoor een supplement wordt aangerekend. Bovendien is het ook mogelijk om een speciale familiekamer te boeken. Deze kamers zijn geschikt voor twee volwassenen en twee kinderen of drie volwassenen en één kind. Familiekamers beschikken over een woon/slaapkamer met een slaapbank en een aparte slaapkamer.

Restaurant met show cooking

Een lekker hapje eten? Dat doe je natuurlijk gewoon in het Mirador Maspalomas by Dunas zelf! Je kan hier als gast genieten van een ruime keuze aan heerlijke gerechten. Het restaurant staat er ook om bekend aan show cooking te doen. Voor een drankje kan je terecht in de pool bar of je kan even lekker dansen in de discotheek van het hotel. Het mag in ieder geval duidelijk zijn, het Mirador Maspalomas by Dunas biedt je alles waar je tijdens je vakantie op Gran Canaria ook maar enigszins behoefte aan kan hebben!

Spanje tips & aanbiedingen

mallorca balearen

Reisverzekering nodig als je elk jaar naar dezelfde plek op vakantie gaat?

Elk jaar weer naar dezelfde schitterende plek in Spanje trekken voelt een beetje als thuiskomen, nietwaar? De warme zonnestralen die je huid kussen, de vertrouw...

7 Ideeën voor een romantisch weekend in Alicante

Zon, zee, wuivende palmbomen en lokale gerechten om je vingers bij af te likken. Alicante heeft alle ingrediënten voor een romantisch en ontspannen weekendje w...