Globales Playa Estepona

Estepona

Globales Playa Estepona - Eigenschappen

4-sterrenEsteponaGlijbaanKinderzwembadKindvriendelijkMet zwembadMiniclubNabij strandSpeeltuinWaterpark

Familievriendelijk hotel met waterpark

Wat het Globales Playa Estepona zo uniek maakt? Dat is het waterpark dat bij het hotel hoort. Het gezinsvriendelijke verblijf ligt daarbij ook nog eens direct aan het strand. Met vier sterren weet je dat je goed zal worden verzorgd. Voor volwassen en voor kinderen heeft deze accommodatie van alles in petto. Ontdekt het zelf tijdens een zonvakantie naar Estepona, gelegen in Malaga te Spanje. Je verblijft All Inclusive in Estepona, een van de leukste badplaatsen van de Zuidkust.

Allerlei glijbanen

Naast de gewone zwembaden ontdek je ook een fascinerend waterpark bij het hotel. Dit park bestaat uit 3 verschillende zwembaden en daarbij ook nog 2 kinderbaden voor de kleintjes. Er zijn kronkelglijbanen, rechterglijbanen en nog veel meer soorten glijbanen. Ook kun je spelen met de waterspuiters en de andere toestellen. Plezier gegarandeerd! En dat je hele vakantie lang, onbeperkt. Dat belooft een goede vakantie te worden met de hele familie.

Zonneterras

Even rust, daar ben je af en toe ook aan toe. Klim het zwembad uit en gun jezelf een middag op het zonneterras. Heerlijke ligbedden en parasols staan er op je te wachten. Je kunt ook gebruik maken van de handdoeken van het hotel, mocht je er zelf geen bij hebben in de koffer. De kinderen vermaken zich nog altijd in het water. Ze kunnen ook naar de speeltuin, de miniclub en de kinderdiscotheek. Zo is er voor iedereen wat wel wils!

Bezoek de Beach Club

Het buffetrestaurant is de hele vakantie voor je geopend. Hier kun je ontbijten, lunchen en dineren. Voor een drankje overdag en in de avond kun je bij verschillende bars terecht. Ook leuk, bezoek de Beach Club! Hier is het pas echt gezellig. Let wel op dat hier een kleine toeslag is vereist voor drankjes en snacks, maar dat is het helemaal waard.

Spanje tips & aanbiedingen

ronda andalusie

Dit zijn de mooiste plekken voor een vakantie in Spanje

Ben jij voornemens om dit jaar tijdens de zomervakantie te verblijven in het prachtige zuiden van Europa, dus in Spanje? Dan wil je wel een plek waar je niet al...

Brug bij Toledo

Spanje vs. Italië: welk land is beter om te bezoeken?

Zoals je waarschijnlijk al weet, staan ​​Spanje en Italië meestal bovenaan de lijst als je kijkt naar de meest bezochte landen in Europa. Als we aan Spanje...