RIU Costa del Sol

Torremolinos

Bekijk direct de goedkoopste aanbiedingen voor dit hotel bij:


RIU Costa del Sol - Eigenschappen

4-sterrenFitnessruimteKinderzwembadKindvriendelijkMet zwembadMiniclubNabij strandTorremolinos

Laat al je zintuigen prikkelen in dit fantastische hotel

Het RIU Costa del Sol hotel is gelegen aan de strandboulevard. Haar ligging zorgt er in de praktijk uiteraard voor dat je kan genieten van een prachtig uitzicht op het strand. Daarnaast is het ook nog eens zo dat dit hotel er om bekend staat over enkele uitstekende faciliteiten te beschikken die je kunnen helpen om extra te kunnen genieten van je vakantie. Het RIU Costa del Sol is bovendien een 24-uurs-all-inclusivehotel in Torremolinos waar je kan genieten van een zeer gevarieerd animatieprogramma. In ieder geval, wanneer je van plan bent om een vakantie naar het bruisende Torremolinos te ondernemen kan het beslist het overwegen waard zijn om een verblijf te boeken in het RIU Costa del Sol!

550 kamers

Het RIU Costa del Sol is een behoorlijk indrukwekkend hotel welke in totaal bestaat uit 550 kamers. Al deze kamers zijn voorzien van het nodige comfort. Niet alleen kan je in de kamers dan ook gebruikmaken van een satelliet-tv en airco, daarnaast is er ook een kleine koelkast aanwezig en een balkon of terras. Er gaat dan ook niets boven het afsluiten van de dag op jouw eigen, private terras of balkon! Niet alleen de kamers van het RIU Costa del Sol zijn de moeite waard, dit geldt eveneens voor de faciliteiten die hier worden aangeboden. Het gaat hierbij niet alleen om drie buitenbaden en één binnenbad, daarnaast is er ook een speciaal Splash Park voorzien voor de kleinsten.

Ontdek de heerlijke gastronomie van het RIU Costa del Sol

Tijdens je vakantie hou je er ongetwijfeld ook van om een lekker hapje te kunnen eten. Ook op dit vlak zal het RIU Costa del Sol de verwachtingen ruimschoots weten in te lossen. Je geniet hier overigens niet alleen van het beste wat de Andalusische keuken voor je in petto heeft, wat bovendien ook te denken van heerlijke Italiaanse gerechten? Ook het ontbijtbuffet met show cooking is een aanrader van formaat. Eén ding staat in ieder geval vast, tijdens een verblijf in het RIU Costa del Sol zullen al je zintuigen op de meest optimale wijze geprikkeld worden!

De hele dag door genieten

Verblijven in het RIU Costa del Sol staat er garant voor dat je, je tijdens je vakantie geen enkel moment hoeft te vervelen. De hele dag door kan je dan ook genieten van heel wat verschillende entertainmentprogramma's. Wil je graag even lekker relaxen? Ook dat kan, want het complex beschikt over een stoombad. Ook voor reizigers die tijdens hun vakantie ook even stevig aan hun conditie willen werken zijn er in het fitnesscentrum meer dan voldoende mogelijkheden voor handen!

Spanje tips & aanbiedingen

Strand Ibiza San Vicente

Nederlanders en de Spaanse taal

Wanneer je erover denkt om langere tijd naar Spanje op vakantie te gaan, er te overwinteren of je er zelfs voorgoed te vestigen, zul je je op de taal moeten sto...

fc barcelona

Oog in oog met Messi, Frenkie en Luis in Camp Nou

Vanuit je vakantieverblijf aan de Costa Dorada is een bezoekje aan Barcelona bijna verplichte kost. De Catalaanse hoofdstad is beroemd vanwege de Sagrada Famíl...