Fantasia Bahia Principe

Tenerife

Fantasia Bahia Principe - Eigenschappen

5-sterrenFitnessruimteKinderzwembadKindvriendelijkMet zwembadMiniclubTenerife

Een sprookjesachtig themahotel voor jong en oud

Het Fantasia Bahia Principe is een indrukwekkend 5-sterrenhotel welke bekend staat als één van de meest luxueuze vakantie-adressen op het eiland Tenerife. Dat dit een bijzonder resort is wordt meteen duidelijk wanneer je voor het eerst een blik op de buitenomgeving werpt. Niet alleen valt meteen het statige zwembad op met haar indrukwekkende zonneterras, wat bovendien ook te denken van de aanwezigheid van een heus sprookjeskasteel? Deze laatste is er speciaal voor de kleinsten! Het Fantasia Bahia Principe mag dan wel een 5-sterrenhotel zijn, ook de kleinsten onder ons zullen zich hier tijdens hun verblijf opperbest in hun vel voelen!

Rustige ligging

Het Fantasia Bahia Principe kenmerkt zich door een rustige ligging. Het hotel bevindt zich op een afstand van ongeveer 2 kilometer van het strand. Het centrum van Los Abrigos is dan weer terug te vinden op zo'n 4 kilometer afstand. De Canarische Eilanden en zeker ook Tenerife staan er om bekend een geliefkoosde bestemming te zijn voor golfers. Ook zij doen er goed aan om het Fantasia Bahia Principe te gebruiken als uitvalsbasis. Op slechts 1 kilometer afstand is er namelijk een uitstekend golfterrein terug te vinden. De dichtst bijzijnde bushalte? Deze bevindt zich op een afstand van ongeveer 400 meter van het hotel.

Alles wat je maar wenst voor een geslaagde vakantie

Het Fantasia Bahia Principe is zoveel meer dan een hotel. Het wordt door menig aantal reizigers dan ook niet voor niets omschreven als een complete belevenis voor jong en oud. Het domein van het Fantasia Bahia Principe biedt je dan ook niet alleen zeer luxueuze accommodaties, wat bovendien ook te denken van maar liefst zeven zwembaden en vijf verschillende restaurants waarvan de gerechten je keer op keer weer zullen weten te verrassen. Het mag in ieder geval duidelijk zijn, er zijn meer dan voldoende goede redenen aan te halen om ook jouw vakantie in Tenerife door te brengen in het Fantasia Bahia Principe!

Uitnodigende, luxueus ingerichte kamers

Het Fantasia Bahia Principe beschikt over tal van verschillende kamers. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om een verblijf te boeken in een superiorkamer, maar kan je ook kiezen voor een verblijf in een juniorsuite. In het laatste geval geniet je van alle standaard voorzieningen van een superior kamer, maar dan wel in een ruime suite. Bovendien beschikt een junior suite uiteraard ook over een uitnodigende, gezellige zithoek. Tegen een toeslag is het eveneens mogelijk om gebruik te maken van een junior suite zeezicht. Wil jij pas echt tijdens je vakantie kunnen genieten van pure luxe? Dan kan je kiezen voor een junior suite met heuse swim-up!

Spanje tips & aanbiedingen

ronda andalusie

Dit zijn de mooiste plekken voor een vakantie in Spanje

Ben jij voornemens om dit jaar tijdens de zomervakantie te verblijven in het prachtige zuiden van Europa, dus in Spanje? Dan wil je wel een plek waar je niet al...

Brug bij Toledo

Spanje vs. Italië: welk land is beter om te bezoeken?

Zoals je waarschijnlijk al weet, staan ​​Spanje en Italië meestal bovenaan de lijst als je kijkt naar de meest bezochte landen in Europa. Als we aan Spanje...