Hotel Mare Nostrum

Ibiza

Hotel Mare Nostrum - Eigenschappen

2-sterrenGlijbaanIbizaKinderzwembadKindvriendelijkMet zwembadMiniclubNabij strandSpeeltuin

Op en top Ibiza

Dit nette driesterren hotel is het evenbeeld van het witte eiland. Hotel Mare Nostrum, gelegen in Playa d'en Bossa, ademt de Ibizalucht. Daarbij is dit budgethotel van alle gemakken voorzien. Er is een zwembad, een kinderzwembad en een fitnesscentrum. De inrichting en stijl van het hotel passen helemaal in het Ibiza-plaatje. Er is zelfs een Bohemian souvenirwinkeltje te vinden in het complex.

All Inclusive voorzieningen

Maak gebruik van de verschillende faciliteiten. Een potje tennissen op de tennisbaan is daar een goed voorbeeld van. Ontdek ook de recreatieruimte van het hotel. Ook het buffetrestaurant heeft van alles te bieden. Voor extra entertainment is er zelfs live cooking! Zo wordt dineren pas echt leuk.

Relaxen aan het zwembad

Het buitenzwembad is ruim en netjes, er is ook een kinderzwembad te vinden. Aan het zwembad staan verschillende ligbedden. Niet alleen kleurrijke, comfortabele ligbedden, ook bedden met matras, kussen en schaduwdoek. Bij deze luxe bedden staat een tafeltje en er liggen handdoeken voor de gebruiker klaar. Een volledige verzorging betekent in dit hotel dat je van alle aanwezige luxe geniet.

Centraal gelegen

Het hotel is zeer centraal gelegen, maar last van overlast heb je er niet. Pak de bus bij de bushalte om de hoek en binnen enkele minuten ben je in Ibiza-Stad. Dit is ook goed te lopen, de stad ligt namelijk op maar 1,5 kilometer afstand. Op een kwartier lopen van het hotel vind je de beroemde Hï Ibiza Club, voor een avondje stappen is dit de plek waar je moet zijn! Beroemde dj's van over de hele wereld draaien hier regelmatig hun platen.

Lichte hotelkamers

De hotelkamers zijn licht en netjes verzorgd. De kamers hebben een eigen badkamer, kluisje, TV en airconditioning. Bijna iedere kamer heeft een eigen terras of balkon. Genoeg voorzieningen om jezelf even terug te kunnen trekken op je eigen kamer.

Spanje tips & aanbiedingen

Huisje aan zee

Drie praktische tips bij het boeken van een vakantiehuis aan zee

Ga je voor een heerlijke vakantie in eigen land? Ga dan eens op zoek naar een mooi vakantiehuis aan zee. Nederland heeft een uitgestrekte kuststrook waar je hee...

Strand Spanje

Love to travel!

Spanje, het is voor veel Nederlanders een van de favoriete vakantielanden. Dat Spanje een van onze favoriete vakantielanden is, is niet zo gek als jij kijkt naa...