SENTIDO Aequora Lanzarote

Lanzarote

SENTIDO Aequora Lanzarote - Eigenschappen

4-sterrenGlijbaanKinderzwembadKindvriendelijkLanzaroteMet speeltuinMet WaterparkMet zwembadMiniclubWaterpark

Zeer geliefd hotel in Lanzarote mét waterpark

Dit prachtige hotel gelegen nabij het centrum van de badplaats Puerto del Carmen heeft enorm breed strand en is voorzien van alle mogelijke faciliteiten. Naast dat het echt een familiehotel is dat aandacht en zorg heeft voor de kleintjes en gezinnen, is het ook zeker fijn vertoeven voor andere gezelschappen.

De bijna vierhonderd kamers bieden plek aan een flinke hoeveelheid gasten, echter voelt het geen enkel moment massaal aan. Dit hebben ze erg prettig gedaan door de kamers over meerdere gebouwen te verdelen en deze gebouwen zijn maar een paar verdiepingen hoog gemaakt. Hierdoor is er ondanks de aantallen echt een knus en privé verblijf mogelijk.

Luxe

Naast de mogelijkheid om in plaats van een kamer, een suite te boeken, zijn ook alle kamers van een televisie, badkamer, terras of balkon en zelfs gratis WIFI voorzien. De junior suites hebben naast het slaapgedeelte ook een woongedeelte dat tevens gebruikt kan worden als extra slaapgedeelte. Daarnaast zijn er ook ruimere suites die gericht zijn op bijvoorbeeld een gezin of een grote groep, hierin vind je twee slaapvertrekken en een woongedeelte. Als kers op de taart kan je ook een mastersuite boeken, hierin bevinden zich twee slaapkamers en twee badkamers. Deze zijn gelokaliseerd op de bovenste etages van het hotel.

Heerlijk All inclusive genieten, de hele dag!

Het is mogelijk om het hotel te boeken als all inclusive verblijf en dan heb je echt alle benodigdheden die je op vakantie tot je beschikking wenst. Naast verscheidene restaurants en barren en alle maaltijden, zijn zowel de non-alcoholische als alcoholische drankjes inbegrepen en krijg je zelfs gratis ijsjes. En wat is een vakantie zonder ijsjes, dus dat maken ze bij Sentido helemaal compleet voor je. Tevens is er een winkeltje en minimarkt aanwezig voor de vergeten tandenborstel of de kaart aan opa. Toch leuk om het thuisfront per post te laten weten hoe fijn je het hebt gehad in Sentido.

Spanje tips & aanbiedingen

ronda andalusie

Dit zijn de mooiste plekken voor een vakantie in Spanje

Ben jij voornemens om dit jaar tijdens de zomervakantie te verblijven in het prachtige zuiden van Europa, dus in Spanje? Dan wil je wel een plek waar je niet al...

Brug bij Toledo

Spanje vs. Italië: welk land is beter om te bezoeken?

Zoals je waarschijnlijk al weet, staan ​​Spanje en Italië meestal bovenaan de lijst als je kijkt naar de meest bezochte landen in Europa. Als we aan Spanje...