SENTIDO Aequora Lanzarote

Lanzarote

SENTIDO Aequora Lanzarote - Eigenschappen

4-sterrenGlijbaanKinderzwembadKindvriendelijkLanzaroteMet speeltuinMet WaterparkMet zwembadMiniclubWaterpark

Zeer geliefd hotel in Lanzarote mét waterpark

Dit prachtige hotel gelegen nabij het centrum van de badplaats Puerto del Carmen heeft enorm breed strand en is voorzien van alle mogelijke faciliteiten. Naast dat het echt een familiehotel is dat aandacht en zorg heeft voor de kleintjes en gezinnen, is het ook zeker fijn vertoeven voor andere gezelschappen.

De bijna vierhonderd kamers bieden plek aan een flinke hoeveelheid gasten, echter voelt het geen enkel moment massaal aan. Dit hebben ze erg prettig gedaan door de kamers over meerdere gebouwen te verdelen en deze gebouwen zijn maar een paar verdiepingen hoog gemaakt. Hierdoor is er ondanks de aantallen echt een knus en privé verblijf mogelijk.

Luxe

Naast de mogelijkheid om in plaats van een kamer, een suite te boeken, zijn ook alle kamers van een televisie, badkamer, terras of balkon en zelfs gratis WIFI voorzien. De junior suites hebben naast het slaapgedeelte ook een woongedeelte dat tevens gebruikt kan worden als extra slaapgedeelte. Daarnaast zijn er ook ruimere suites die gericht zijn op bijvoorbeeld een gezin of een grote groep, hierin vind je twee slaapvertrekken en een woongedeelte. Als kers op de taart kan je ook een mastersuite boeken, hierin bevinden zich twee slaapkamers en twee badkamers. Deze zijn gelokaliseerd op de bovenste etages van het hotel.

Heerlijk All inclusive genieten, de hele dag!

Het is mogelijk om het hotel te boeken als all inclusive verblijf en dan heb je echt alle benodigdheden die je op vakantie tot je beschikking wenst. Naast verscheidene restaurants en barren en alle maaltijden, zijn zowel de non-alcoholische als alcoholische drankjes inbegrepen en krijg je zelfs gratis ijsjes. En wat is een vakantie zonder ijsjes, dus dat maken ze bij Sentido helemaal compleet voor je. Tevens is er een winkeltje en minimarkt aanwezig voor de vergeten tandenborstel of de kaart aan opa. Toch leuk om het thuisfront per post te laten weten hoe fijn je het hebt gehad in Sentido.

Spanje tips & aanbiedingen

Parc Gaudi

Attracties in Barcelona

Barcelona is een heerlijke stad waar veel te beleven valt. Je kunt er gerust een midweek of een verlengd weekend doorbrengen. Maar wat nou als je tijdens je vak...

ibiza oceaan

Op roadtrip door Ibiza

Wie aan Ibiza denkt, denkt automatisch aan zon, zee, strand en wilde feestjes! Toch heeft het Spaanse eiland veel meer te bieden. Een heerlijke laid back sfeer,...