RIU Paraiso Lanzarote Resort

Lanzarote

Bekijk direct de goedkoopste aanbiedingen voor dit hotel bij:


RIU Paraiso Lanzarote Resort - Eigenschappen

4-sterrenFitnessruimteKinderzwembadKindvriendelijkLanzaroteMet zwembadMiniclubNabij strandSpeeltuin

Een ware all inclusive parel voor jong en oud

Het RIU Paraiso Lanzarote Resort is gelegen aan het uitgestrekte Playa de los Pocillos-strand op het eiland Lanzarote. Het RIU Paraiso Lanzarote Resort staat er om bekend een uitstekend all inclusive hotel te zijn welke haar gasten heel wat interessante mogelijkheden aanbiedt om zich te ontspannen. Het complex bevat dan ook niet voor niets vier zwembaden, een fitnessruimte en tal van wellnessfaciliteiten. Ook voor kinderen heeft deze all inclusive parel op het eiland Lanzarote heel wat moois in petto.

Een fantastisch animatieprogramma

Het RIU Paraiso Lanzarote Resort biedt haar gasten ook een werkelijk fantastisch animatieprogramma. In eerste instantie kan je bijvoorbeeld een keuze maken uit tal van verschillende sporten. Niet alleen tafeltennis en fitness behoren tot de mogelijkheden, maar wat ook te denken van volleybal en petanque en allerhande watersporten? Wat dit laatste betreft kan je onder meer kiezen voor waterpolo en voor het gebruik van een shuffleboard. Wil je, je liever niet inspannen, maar wel ontspannen? In dat geval kan er daarvoor gebruik worden gemaakt van tal van verschillende wellnessfaciliteiten. Het gaat hierbij niet alleen om een jacuzzi en een sauna, maar ook om een heuse biosauna!

Het animatieprogramma van het RIU Paraiso Lanzarote Resort is niet alleen interessant voor volwassenen, maar zeker ook voor kinderen. Zij zullen het zeker en vast naar hun zin hebben met het Riu Land-programma. Bovendien spreekt het voor zich dat er op de site van het hotel ook een erg leuke speeltuin is terug te vinden. Ook 's avonds hoef je eigenlijk de site van het hotel niet te verlaten. Je kan de dag namelijk in stijl afsluiten in de club waar het RIU Paraiso Lanzarote Resort over beschikt!

Compleet ingerichte kamers met alle comfort

Het RIU Paraiso Lanzarote Resort bestaat uit in totaal 501 kamers. Er wordt hierbij een onderscheid gemaakt tussen een standaardkamer en een juniorsuite en een éénpersoonskamer. Het is mogelijk om tijdens je verblijf een kinderbedje te laten plaatsen. Je moet er wel rekening mee houden dat verblijven in het RIU Paraiso Lanzarote Resort op verschillende manieren kan gebeuren. Zo is het mogelijk om te verblijven in één van de twee hoofdgebouwen, maar kan je ook verblijven in één van de bijgebouwen. Wanneer je kiest voor een verblijf in één van de bijgebouwen is het mogelijk om een speciale familiekamer te boeken. Deze kamers zijn geschikt voor 2 tot 4 personen, afhankelijk van het type kamer waarvoor je kiest.

Spanje tips & aanbiedingen

mallorca balearen

Reisverzekering nodig als je elk jaar naar dezelfde plek op vakantie gaat?

Elk jaar weer naar dezelfde schitterende plek in Spanje trekken voelt een beetje als thuiskomen, nietwaar? De warme zonnestralen die je huid kussen, de vertrouw...

7 Ideeën voor een romantisch weekend in Alicante

Zon, zee, wuivende palmbomen en lokale gerechten om je vingers bij af te likken. Alicante heeft alle ingrediënten voor een romantisch en ontspannen weekendje w...