Taurito Princess

Gran Canaria

Taurito Princess - Eigenschappen

4-sterrenCanarische EilandenGlijbaanGran CanariaKinderzwembadKindvriendelijkMet zwembadMiniclubNabij strandSpeeltuin

Luxe all inclusive hotel direct aan de kust van Gran Canaria

Wanneer je op zoek bent naar een luxe all inclusive hotel op Gran Canaria is viersterrenhotel Taurito Princess één van je allerbeste opties. Dit ruim opgezette en luxe hotel ligt in badplaats Playa de Taurito en heeft tal van faciliteiten voor jong en oud. Ook de kinderen beleven hier gegarandeerd een geweldige vakantie. Bovendien ligt het hotel in een heerlijk rustige omgeving waarbij je direct vanuit het hotel zo het strand op kunt lopen. Ook ligt er met Oasis Lago Taurito Water Park een gigantisch groot waterpark vlakbij het hotel. Ontzettend leuk om met de kinderen naar toe te gaan!

Faciliteiten

In de ruime en goed onderhouden tuin van het hotel zijn twee verschillende zwembaden te vinden waarvan er één in de winter verwarmd wordt. Natuurlijk is er ook een zonneterras met ligbedden en parasols. Er is een glijbaan aanwezig voorde kinderen en voor de allerkleinsten een kinderbad zodat ook zij veilig in het water kunnen spelen. Verder is er op het complex van het hotel een speeltuin te vinden en organiseert het animatieteam iedere dag opnieuw de leukste activiteiten met de miniclub. Als je even genoeg hebt van hete stil zitten kun je een balletje gaan slaan op de tennisbaan of de squashbaan. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om cardio of krachttraining te gaan doen in het fitnesscentrum. Verder zijn er mogelijkheden om te darten, boogschieten, jeu de boules en aquagymen.

Eten en drinken

Eten en drinken is er in het Taurito Princess Hotel ook in overvloed. Er is een afzonderlijk restaurant beschikbaar waar je drie keer per dag uitgebreid kunt eten. Je kunt hier trouwens ook een drankje halen. Wanneer je een all inclusive verblijf hebt geboekt, is dat namelijk allemaal gratis. Er wordt ook meerdere keren per week een thema-avond georganiseerd, waarbij je jezelf overigens wel aan de dresscode moet houden. Je kunt de hele dag verschillende dranken bestellen bij één van de vele bars die in en rondom het hotel te vinden zijn. Lokale dranken zijn allemaal bij de prijs inbegrepen.

Kamers

Er zijn in dit hotel ruim 400 verschillende kamers beschikbaar om in te verblijven. Iedere kamer beschikt over standaard voorzieningen zoals bijvoorbeeld televisie en airco. Verder beschikken alle kamers over een badkamer inclusief bad of toilet. Ook is er bij iedere kamer een balkon aanwezig met uitzicht op zee. Er zijn overigens ook familiekamers beschikbaar.

Spanje tips & aanbiedingen

Strand Ibiza San Vicente

Nederlanders en de Spaanse taal

Wanneer je erover denkt om langere tijd naar Spanje op vakantie te gaan, er te overwinteren of je er zelfs voorgoed te vestigen, zul je je op de taal moeten sto...

fc barcelona

Oog in oog met Messi, Frenkie en Luis in Camp Nou

Vanuit je vakantieverblijf aan de Costa Dorada is een bezoekje aan Barcelona bijna verplichte kost. De Catalaanse hoofdstad is beroemd vanwege de Sagrada Famíl...