Hotel Best Benalmadena

Benalmádena

Hotel Best Benalmadena - Eigenschappen

4-sterrenBenalmádenaFitnessruimteGlijbaanKinderzwembadKindvriendelijkMet speeltuinMet zwembadMiniclubWellness

Bij het Hotel Best Benalmadena voel je direct de vrijheid van de vakantie, zo is het mogelijk om hier all inclusive te verblijven en van alle luxe en weelde te genieten. Maar ben je geen type van de buffetten en wil je liever zelf op onderzoek in de plaatselijke cuisine kan je er ook voor kiezen om gebruik te maken van een halfpension, enkel het ontbijt of het lunch buffet of de lunchkaart. Zo staat het je volledig vrij hoe jij invulling wil geven aan je verblijf. Daarnaast zijn op minimale loopafstand alle benodigde faciliteiten, denk daarbij aan het strand, winkels en uitgaansgelegenheden.

Hotel

Het is een vrij nieuw hotelgebouw dat vijftien jaar geleden aan het strand is gebouwd en dertien verdiepingen omvat. Tevens is er een bijgebouw bijgeplaatst met nog eens zes verdiepingen en kunnen er in totaal in meer dan 250 kamers gasten verblijven. Alle kamers zijn uitgerust met de badkamer met ligbad, tapijt en een balkon. De receptie is dag en nacht bemand om op elke mogelijke vraag een antwoord te kunnen geven en daarbij is dit ook prettig wanneer je laat aankomt of juist ‘s morgens vroeg moet uitchecken. Ook de bediening is dag en nacht beschikbaar, zo is er dus altijd iemand die een helpende hand kan aanreiken.

Kamer

Naast het feit dat alle kamers over een balkon en een badkamer beschikken, vind je er een airconditioning systeem dat centraal is geregeld. Dat is erg prettig gezien het warme klimaat. Voor de iets frissere seizoenen zijn de kamers ook uiteraard van centrale verwarming voorzien, maar ook dan blijft het kwik gemiddeld tegen de twintig graden hangen. Ook voor de hedendaagse communicatiemiddelen is gezorgd, zo is elke kamer voorzien van een televisie met kabel en satelliet aansluiting, een telefoon en een internetaansluiting. Aangezien die tegenwoordig niet meer weg te denken zijn uit het dagelijks functioneren en ook voor de vakantie vrijheid en blijheid kunnen faciliteren.

Spanje tips & aanbiedingen

Strand Ibiza San Vicente

Nederlanders en de Spaanse taal

Wanneer je erover denkt om langere tijd naar Spanje op vakantie te gaan, er te overwinteren of je er zelfs voorgoed te vestigen, zul je je op de taal moeten sto...

fc barcelona

Oog in oog met Messi, Frenkie en Luis in Camp Nou

Vanuit je vakantieverblijf aan de Costa Dorada is een bezoekje aan Barcelona bijna verplichte kost. De Catalaanse hoofdstad is beroemd vanwege de Sagrada Famíl...