RIU Papayas

Gran Canaria

RIU Papayas - Eigenschappen

4-sterrenKinderzwembadKindvriendelijkMet zwembadMiniclubSpeeltuin

Eén van de beste familiehotels op Gran Canaria

Het RIU Papayas staat er om bekend een uitstekend hotel te zijn voor de hele familie. Terwijl jij lekker geniet aan het zwembad kunnen je deugnieten zich uitleven in het kinderbad met glijbanen. Dat is echter niet alles. Daarnaast beschikt het RIU Papayas op het eiland Gran Canaria immers ook over een kinderclub genaamd ‘RiuLand'. Het animatieteam van het hotel zorgt er voor dat je kinderen zich tijdens hun vakantie op Gran Canaria werkelijk geen seconde hoeven te vervelen. Ben je voldoende uitgerust na een dagje ontspannen aan het zwembad? In dat geval kan je er voor kiezen om een beetje aan de conditie te werken! Dit kan onder meer met een RiuFit groepsles. Het RIU Papayas is gelegen aan het Playa del Inglés waardoor er zich in de buurt heel wat winkels, bars en restaurants bevinden. Voor een bruisend nachtleven ben je hier in ieder geval aan het juiste adres!

Keuze uit tal van verschillende restaurants

Het RIU Papayas hotel op Gran Canaria staat er om bekend haar gasten over de hele lijn zo optimaal mogelijk te proberen verwennen. Dat blijkt onder meer uit de aanwezigheid van menig aantal uiteenlopende restaurants. Zo is er bijvoorbeeld niet alleen het hoofdrestaurant van het RIU Papayas. Ben jij iemand die vooral houdt van de Spaanse keuken of heb je het toch meer begrepen op Aziatische invloeden? In beide gevallen biedt het RIU Papayas je alles waar je maar naar op zoek bent. Bovendien is er op de site van het hotel ook nog een leuke lobbybar terug te vinden en mag ook een heuse poolbar uiteraard niet ontbreken. Het is mogelijk om in het RIU Papayas een verblijf te boeken op basis van all inclusive.

Heerlijk ontspannen op Gran Canaria!

Het RIU Papayas hotel biedt je als gast werkelijk alles waar je behoefte aan hebt om echt lekker te ontspannen tijdens je vakantie op Gran Canaria. Niet alleen is er op de site van het hotel een zoetwaterzwembad terug te vinden, wat bovendien ook te denken van een prachtig zonneterras met gratis ligzetels en parasols? Interessant om weten is ook dat er een gratis busje je vanaf het hotel naar het strand kan brengen. Wil je tijdens jouw vakantie op Gran Canaria echt optimaal kunnen genieten? Dan mag het duidelijk zijn dat je er steeds goed aan doet om een verblijf te boeken bij het RIU Papayas hotel!

Spanje tips & aanbiedingen

mallorca balearen

Reisverzekering nodig als je elk jaar naar dezelfde plek op vakantie gaat?

Elk jaar weer naar dezelfde schitterende plek in Spanje trekken voelt een beetje als thuiskomen, nietwaar? De warme zonnestralen die je huid kussen, de vertrouw...

7 Ideeën voor een romantisch weekend in Alicante

Zon, zee, wuivende palmbomen en lokale gerechten om je vingers bij af te likken. Alicante heeft alle ingrediënten voor een romantisch en ontspannen weekendje w...