Alcudia Garden Aparthotel

Mallorca

Alcudia Garden Aparthotel - Eigenschappen

3-sterrenFitnessruimteGlijbaanKinderzwembadKindvriendelijkMallorcaMet zwembadMiniclubNabij strandSpeeltuin

Geniet van vertier en animatie!

Aparthotel Alcudia Garden, gelegen op Mallorca, is een gezellig complex waar je All Inclusive verblijft. All Inclusive stijgt hier naar een nieuw level. Overal is aan gedacht. In de oostelijke stad Alcudia, met het strand en de pittoreske haven op loopafstand van het hotel. Dit hotel kent veel gasten die jaarlijks terug keren. Dit is natuurlijk niet voor niets! Zeker gezinnen met kinderen vinden het heerlijk om hier te verblijven. Zowel de ouders als de kids worden vermaakt en verblijven hier met plezier. Een ontspannen, gezellige sfeer en een plek waar iedereen zich thuis voelt.

Luieren aan het zwembad

Even bijkomen van het dagelijkse leven. Dat kan hier zeker. Lekker luieren aan het grote zwembad is geen probleem. De comfortabele bedjes staan voor je klaar en er zijn er genoeg voor iedereen. Je hoeft dus niet vroeg in de ochtend op te staan om een bedje te reserveren met je handdoek, blijf lekker een paar uur langer liggen! Na het uitgebreide ontbijt in het buffetrestaurant wandel je richting het zwembad. Het animatieteam zorgt ervoor dat de kids ook wordt vermaakt in de miniclub en de teenclub. Voor alle leeftijden!

Kom in actie

Heb je helemaal geen zin om dagen aan op een zonnebedje te verblijven? Dat hoeft ook helemaal niet, kom als ouder ook in actie. Je kunt allerlei activiteiten en sporten beoefenen. Leer boogschieten, de leraar helpt je graag bij het perfectioneren van je techniek. Een potje jeu de boul spelen is ook een mogelijkheid. Geniet in de middag van een verzorgde high-tea, ook dit kun je krijgen in dit hotel. Een driesterren complex met een viersterren verblijf.

Veilige kustlijn

Met de kinderen richting het strand is hier heel goed mogelijk. Het strand in Alcudia loopt namelijk heel geleidelijk af, net als een pierenbadje. Zo hoef je niet bang te zijn dat er iets mis gaat, je kinderen spelen heerlijk met het water en het zand aan het begin van de kust.

Spanje tips & aanbiedingen

ibiza oceaan

Op roadtrip door Ibiza

Wie aan Ibiza denkt, denkt automatisch aan zon, zee, strand en wilde feestjes! Toch heeft het Spaanse eiland veel meer te bieden. Een heerlijke laid back sfeer,...

Strand Ibiza San Vicente

Nederlanders en de Spaanse taal

Wanneer je erover denkt om langere tijd naar Spanje op vakantie te gaan, er te overwinteren of je er zelfs voorgoed te vestigen, zul je je op de taal moeten sto...