Vakantiediscounter

Wij vergelijken
all inclusive aanbieders
Wij vergelijken

VakantieDiscounter; Specialist in goedkope vakanties

VakantieDiscounter is in 2000 opgericht in Arnhem. Sindsdien is de online reisorganisatie flink gegroeid. De organisatie biedt goedkope vakanties aan naar meer dan 50 landen en 10.000 accommodaties. VakantieDiscounter richt zich volledig op voordelige vakanties en is onderdeel van Elmar Reizen BV.

VakantieDiscounter is in 2015 verkozen tot het beste online reisbureau door Zoover bezoekers en in 2016 tot het populairste online reisbureau van Nederland.

Bij VakantieDiscounter kun je een voordelige all-inclusive vakantie boeken naar Spanje, zoals een vakantie naar de Canarische Eilanden, Mallorca of Ibiza.

Canarische Eilanden

Als je een vakantie boekt bij de VakantieDiscounter naar de Canarische Eilanden, geniet je gegarandeerd van de zon. Populaire all-inclusive hotels op deze eilanden zijn:
Viersterrenhotel Beatriz Playa & Spa
Viersterrenhotel Tabaiba Princess
Driesterrenhotel Dunas Mirador Maspalomas

Mallorca

Mallorca behoort tot de eilandengroep Balearen. Je treft hier steile rotsformaties, mooie baaien, stranden, een bruisend uitgaansleven en heel veel zon. Bij VakantieDiscounter kun je naar de volgende hotels een all-inclusive vakantie naar Mallorca boeken:
Viersterrenhotel Iberostar Cristina
Driesterrenhotel Alcudia Garden Aparthotel
Tweesterrenhotel Ses Casas d’Or & Es Bolero

Ibiza

Ibiza biedt meer dan alleen feesten, zoals diverse bijzondere bezienswaardigheden en authentieke dorpjes. Bovendien schijnt hier bijna heel het jaar door de zon. Ibiza ontdekken? Dan kan dit via VakantieDiscounter in een van de volgende all-inclusive hotels:
Viersterrenhotel Marble Stella Maris Ibiza
Viersterrenhotel Aparthotel Tropic Garden
Driesterrenhotel Invisa Figueral Resort

informatie

Waarom Vakantiediscounter?

  • De Vakantiediscounter biedt voordelige reizen aan naar zonnige bestemmingen
  • Geen boekingskosten
  • Veel voordelige all inclusive vakanties

Spanje tips & aanbiedingen

mallorca balearen

Reisverzekering nodig als je elk jaar naar dezelfde plek op vakantie gaat?

Elk jaar weer naar dezelfde schitterende plek in Spanje trekken voelt een beetje als thuiskomen, nietwaar? De warme zonnestralen die je huid kussen, de vertrouw...

7 Ideeën voor een romantisch weekend in Alicante

Zon, zee, wuivende palmbomen en lokale gerechten om je vingers bij af te likken. Alicante heeft alle ingrediënten voor een romantisch en ontspannen weekendje w...