Magic Robin Hood Lodge Resort

Albir

Magic Robin Hood Lodge Resort - Eigenschappen

3-sterrenAlbirFitnessruimteGlijbaanKinderzwembadKindvriendelijkMet zwembadMiniclubNabij strandSpeeltuinWaterpark

Avontuurlijke vakantie in Spanje!

Verblijf All Inclusive in het Magic Robin Hood Lodge Resort en beleef een onvergetelijke familievakantie. Het belooft een waar avontuur te worden! Aan waterpret geen tekort dankzij de glijbanen en andere watertoestellen. De kinderen kunnen op stap met het animatieteam en ontdekken het Robin Hood verhaal in het themapark. De ouders kunnen in de tussentijd ontspannen in de wellness en meedoen aan de activiteiten. Het zal je hier absoluut aan niets ontbreken. Leuke huisjes, een heerlijk buffet en een heerlijke vakantie.

Houten Lodges

Zelfs slapen is hier leuk! Je slaapt niet in een standaard hotelkamer. Dit resort lijkt meer op een vakantiepark. Er staan namelijk allerlei houten lodges over het park verdeeld. In welke Lodge slaap jij? Kies uit de Robin Hood, de Nothingham of de Sherwood. In alle hutjes kun je met 4 vier personen verblijven. Ben je met meerdere mensen? Dan boek je twee hutjes naast elkaar! Gezelligheid en authenticiteit.

Wellness faciliteiten

Lekker even bijkomen van alle drukte. Dat kan in de wellness van het resort. Er is een hamam en je kunt de sauna in. Je kunt gebruik maken van de gehele spa. Een massage en een uurtje in de whirlpool zijn ook mogelijk, hiervoor wordt wel een kleine betaling gevraagd. Uiteraard is dit het meer dan waard! Ontspanning in de vorm van activiteit? Je kunt basketballen en biljarten op het terrein van het Magic Robin Hood Lodge Resort.

Zwembaden en glijbanen

De glijbanen zijn spectaculair! Hier zul je van opkijken bij aankomst in het complex. Het lijkt wel een groot waterpark! Spiraalglijbanen, brede glijbanen voor meerdere personen, het is er allemaal. Naast de actieve baden vind je ook zwembaden waar je heerlijk ontspannen in het water kunt liggen. Er is genoeg ruimte voor iedereen en de mogelijkheden zijn eindeloos.

Spanje tips & aanbiedingen

waterpark

Top 5 hotels met waterpark in Spanje

Spanje is één van de meest zonnige vakantielanden van Europa. Het spreekt dan ook voor zich dat dit land zich als geen ander leent voor het beleven van de nod...

tapas

Deze 6 populaire Spaanse tapas moet je zeker proeven

Wie aan Spanje denkt, denkt natuurlijk ook aan heerlijke Spaanse tapas. Kleine hapjes met de naam “tapas”. Deze borrelhapjes kunnen vaak bij een aperitief w...