Magic Robin Hood Lodge Resort

Albir

Magic Robin Hood Lodge Resort - Eigenschappen

3-sterrenAlbirFitnessruimteGlijbaanKinderzwembadKindvriendelijkMet zwembadMiniclubNabij strandSpeeltuinWaterpark

Avontuurlijke vakantie in Spanje!

Verblijf All Inclusive in het Magic Robin Hood Lodge Resort en beleef een onvergetelijke familievakantie. Het belooft een waar avontuur te worden! Aan waterpret geen tekort dankzij de glijbanen en andere watertoestellen. De kinderen kunnen op stap met het animatieteam en ontdekken het Robin Hood verhaal in het themapark. De ouders kunnen in de tussentijd ontspannen in de wellness en meedoen aan de activiteiten. Het zal je hier absoluut aan niets ontbreken. Leuke huisjes, een heerlijk buffet en een heerlijke vakantie.

Houten Lodges

Zelfs slapen is hier leuk! Je slaapt niet in een standaard hotelkamer. Dit resort lijkt meer op een vakantiepark. Er staan namelijk allerlei houten lodges over het park verdeeld. In welke Lodge slaap jij? Kies uit de Robin Hood, de Nothingham of de Sherwood. In alle hutjes kun je met 4 vier personen verblijven. Ben je met meerdere mensen? Dan boek je twee hutjes naast elkaar! Gezelligheid en authenticiteit.

Wellness faciliteiten

Lekker even bijkomen van alle drukte. Dat kan in de wellness van het resort. Er is een hamam en je kunt de sauna in. Je kunt gebruik maken van de gehele spa. Een massage en een uurtje in de whirlpool zijn ook mogelijk, hiervoor wordt wel een kleine betaling gevraagd. Uiteraard is dit het meer dan waard! Ontspanning in de vorm van activiteit? Je kunt basketballen en biljarten op het terrein van het Magic Robin Hood Lodge Resort.

Zwembaden en glijbanen

De glijbanen zijn spectaculair! Hier zul je van opkijken bij aankomst in het complex. Het lijkt wel een groot waterpark! Spiraalglijbanen, brede glijbanen voor meerdere personen, het is er allemaal. Naast de actieve baden vind je ook zwembaden waar je heerlijk ontspannen in het water kunt liggen. Er is genoeg ruimte voor iedereen en de mogelijkheden zijn eindeloos.

Spanje tips & aanbiedingen

Strand Ibiza San Vicente

Nederlanders en de Spaanse taal

Wanneer je erover denkt om langere tijd naar Spanje op vakantie te gaan, er te overwinteren of je er zelfs voorgoed te vestigen, zul je je op de taal moeten sto...

fc barcelona

Oog in oog met Messi, Frenkie en Luis in Camp Nou

Vanuit je vakantieverblijf aan de Costa Dorada is een bezoekje aan Barcelona bijna verplichte kost. De Catalaanse hoofdstad is beroemd vanwege de Sagrada Famíl...