Protur Floriana Resort

Mallorca

Protur Floriana Resort - Eigenschappen

3-sterrenFitnessruimteGlijbaanKinderzwembadKindvriendelijkMallorcaMet zwembadMiniclubNabij strandSpeeltuin

Bijkomen in een rustige omgeving

Aparthotel Protur Floriana Resort is een heerlijk 3-sterren hotel op het eiland Mallorca, gelegen in Cala Bona. Het resort Son Floriana, waarin het aparthotel zich bevindt, ligt in een rustig gebied. Het is in de buurt van de knusse haven van de stad Cala Bona. Wandel langs de kust richting Sa Coma of Cala Millor. Het hotel ligt in een rustige omgeving, maar niet in niemandsland. Je wandelt zo richting deze gezellige plaatsjes dankzij de ideale ligging van het resort.

Appartementen

Het aparthotel bestaat uit meer dan 300 appartementen. Het is een 3-sterren hotel dat van alle gemakken is voorzien. Dankzij de ontspannen sfeer en uitstraling kom je helemaal tot rust. Er wordt wel degelijk gezorgd voor amusement en vertier door het team. Aan entertainment geen gebrek! Op 5 minuten wandelen vanaf de kust, waar je gezellig langs winkels kunt struinen. Hier vind je ook verschillende restaurants en bars voor een leuke avond. Hier kun je ook vanaf zien, je verblijft namelijk All Inclusive en alles is voor je geregeld.

Voor iedereen

Het aparthotel is een plek voor iedereen. Gezinnen, stellen en individueel reizigers, iedereen is hier welkom en zo zul je je ook voelen. Er is aan iedereen gedacht. De faciliteiten en diensten op het resort zijn voor je aanwezig en helpen je bij je verblijf in Mallorca. Het buitenzwembad is heerlijk. Er is plek voor iedereen en er worden verschillende activiteiten georganiseerd rondom het zwembad. Het is verwarmd en daardoor vrijwel altijd beschikbaar voor een frisse duik. Voor de kids is er een miniclub en een kinderzwembad, inclusief piratenschip!

Probeer de restaurants

Een buffetrestaurant, een barbecue- en grillrestaurant en een Italiaans restaurant met verschillende pasta's en pizza's. Op het resort vind je het allemaal. Waar gaan jullie vanavond eten? Aan het aanbod zal het in ieder geval niet liggen, er is keuze genoeg!

Spanje tips & aanbiedingen

Strand Ibiza San Vicente

Nederlanders en de Spaanse taal

Wanneer je erover denkt om langere tijd naar Spanje op vakantie te gaan, er te overwinteren of je er zelfs voorgoed te vestigen, zul je je op de taal moeten sto...

fc barcelona

Oog in oog met Messi, Frenkie en Luis in Camp Nou

Vanuit je vakantieverblijf aan de Costa Dorada is een bezoekje aan Barcelona bijna verplichte kost. De Catalaanse hoofdstad is beroemd vanwege de Sagrada Famíl...