Roc Continental Park Hotel

Mallorca

Roc Continental Park Hotel - Eigenschappen

4-sterrenFitnessruimteGlijbaanKinderzwembadKindvriendelijkMallorcaMet zwembadMiniclubNabij strand

Topkwaliteit voor een leuke prijs

Dat is wat je van Hotel ROC Continental Park kunt verwachten. Het hotel is gelegen in Playa de Muro, Mallorca, op Muro Beach. Je bent dan ook direct op het strand. Je zult merken dat je verblijft in een viersterrenhotel, en zeker ook dat de All Inclusive formule hier goed wordt gehanteerd. Het hotel is ontworpen voor gezinnen en koppels die rust en ontspanning opzoeken tijdens de vakantie. Het hotel is omringd door zon, natuur en een relaxte sfeer. Dit allemaal voor zeer redelijke tarieven.

Faciliteiten

In dit hotel geen tekort aan faciliteiten. Kom bij op het solariumterras aan het zwembad. De zonnebedden zijn comfortabel en voorzien van een parasol en een tafeltje. Zo kun je al je spullen kwijt, er is zelfs ruimte voor een verfrissend drankje. Het hotel heeft tuinen en een speeltuin. Wandel door de tuinen en laat de kids de speeltuin ontdekken. Je hoeft ze hierbij niet te vergezellen, ze kunnen namelijk met de miniclub mee op stap. Het team zorgt ervoor dat de kinderen de hele dag worden vermaakt en entertaint. Er is een restaurant, bar en een parkeerterrein. Handig als je een huurauto hebt gehuurd om de buurt te verkennen!

Natuurpark S'Albufera

Het natuurpark S'Albufera ligt in de buurt van het hotel. Zeker met de auto ben je er in enkele minuten, maar je kunt er ook met het openbaar vervoer heel eenvoudig geraken. Dit natuurpark kent een unieke flora en fauna. Er leven 522 verschillende plantensoorten en er vliegen meer dan 200 vogelsoorten boven dit gebied. Het is een moerasland, neem dus goede wandelschoenen mee als je op ontdekkingstocht gaat!

Kamers en appartementen

In het hotel kun je een hotelkamer en een appartement boeken. De appartementen zijn ruim en beschikken over een keukentje, voor wie het fijn vindt om zelf ook iets te kunnen bereiden en niet afhankelijk te zijn van de buffettijden. Je hebt het uiteraard niet nodig als je All Inclusive verblijft.

Spanje tips & aanbiedingen

mallorca balearen

Reisverzekering nodig als je elk jaar naar dezelfde plek op vakantie gaat?

Elk jaar weer naar dezelfde schitterende plek in Spanje trekken voelt een beetje als thuiskomen, nietwaar? De warme zonnestralen die je huid kussen, de vertrouw...

7 Ideeën voor een romantisch weekend in Alicante

Zon, zee, wuivende palmbomen en lokale gerechten om je vingers bij af te likken. Alicante heeft alle ingrediënten voor een romantisch en ontspannen weekendje w...