Best Tenerife

Tenerife

Best Tenerife - Eigenschappen

4-sterrenCanarische EilandenFitnessruimteGlijbaanKinderzwembadKindvriendelijkMet zwembadMiniclubSpeeltuinTenerife

Viersterren op de Canarische Eilanden

In hotel Best Tenerife is het genieten geblazen! Dit hotel ligt op het eiland Tenerife, dat onderdeel is van de Canarische eilanden. De Canarische eilanden zijn onderdeel van Spanje, maar liggen ter hoogte van Noord-Afrika. Hierdoor is het klimaat veel tropischer. In Best Tenerife vind je een zwembad, wellnessterras en vertier voor de kids. Je kunt hier verblijven met het hele gezin. Doordat je All Inclusive verblijft hoef je helemaal nergens meer aan te denken! Je hoeft alleen nog maar te genieten.

Spring in het zwembad

In de hitte van de zon wil je af en toe verkoeling. Het zwembad is daarvoor de beste plek. Natuurlijk is het zwembad ook een plek voor plezier met de familie. De ouders kunnen bijkomen op het heerlijke zonneterras. De ligbedden zijn zeer comfortabel en je kunt gebruik maken van de parasols. Is dit nog niet relaxed genoeg? Dan duik je het wellnesscentrum in. Even in de sauna of in het stoombad. Een massage? Ook dat kan geregeld worden.

Fitnessruimte

Voor wie de training niet wil overslaan is er de fitnessruimte. Voor andere sportiviteit kun je in het complex ook terecht. Je kunt biljarten of tafeltennissen. Voor de kleine gasten is er een speelruimte waar ze kunnen uitrazen. Voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar is er de miniclub. Ze worden de hele dag vermaakt. Waterratjes zullen zich ook prima vermaken in het kinderbad van Best Tenerife.

Kindvriendelijk strand

Het strand ligt 700 m verderop. Via een trap kun je deze bereiken. Het is een kindvriendelijk strand, het loopt heel geleidelijk over in de zee. Fan van shoppen? Daarvoor kun je richting Playa de las Américas. Op nog geen kilometer afstand vind je het gezellige centrum. Hier zijn restaurants, bars en winkels te vinden.

Spanje tips & aanbiedingen

ibiza oceaan

Op roadtrip door Ibiza

Wie aan Ibiza denkt, denkt automatisch aan zon, zee, strand en wilde feestjes! Toch heeft het Spaanse eiland veel meer te bieden. Een heerlijke laid back sfeer,...

Strand Ibiza San Vicente

Nederlanders en de Spaanse taal

Wanneer je erover denkt om langere tijd naar Spanje op vakantie te gaan, er te overwinteren of je er zelfs voorgoed te vestigen, zul je je op de taal moeten sto...