All Inclusive Marbella
hotels iconPopulair: Hotel Cortijo Blanco
aanbiedersWij vergelijken tot wel 4 aanbieders
vakantie prijs icoonal vanaf 299,-
Wij vergelijken
all inclusive aanbieders
Wij vergelijken

Op vakantie tussen “the rich and famous”

Marbella staat bekend als het Spaanse St Tropez: een glamoureus resort stadje aan de Costa del Sol, die favoriet is bij “the rich and famous”. Het is hier zien en gezien worden in een van de populairste en bekendste badplaatsen van Spanje. Er zijn genoeg horecagelegenheden in het centrum om van het levendige nachtleven te kunnen genieten. Het centrum is nog authentiek gebleven, met een paar leuke pleintjes, gezellige restaurantjes en souvenirwinkeltjes. Het centrum is nog geheel in Andalusische stijl en dan ook echt een aanrader om te bezoeken tijdens het verblijf in deze schitterende plaats. Op deze pagina vergelijkt u de beste deals voor een All Inclusive vakantie naar Marbella.

All inclusive hotels in Marbella


Vergelijk alle all inclusive hotels in Marbella


Marbella - Informatie

strandstranden

Stranden

Marbella ademt zon, zee en strand. Zo ligt het Bajadilla strand direct aan de boulevard van het stadje. Maar ook is daar bijvoorbeeld Bounty Beach. Dit is waar alle jongeren van Marbella heen gaan. Het is een van de jongeren en hippere plekken aan de Costa del Sol. Het strand is omringd door palmbomen en bananenbodem en er is voldoende schaduw om even aan de felle zon te ontsnappen.

hotelshotels

Accommodaties

Het chique Marbella is misschien iets prijziger met betrekking tot de accommodaties dan de andere badplaatsen aan de Costa del Sol, maar je krijgt er dan ook veel voor terug. De meeste accommodaties bieden een all inclusive pakket aan, waardoor al het eten en drinken al bij de prijs in zit begrepen. Het merendeel van de hotels en complexen bezitten vier of vijf sterren en ademen luxe en comfort, zoals het hoort in Marbella.

uitstapjesuitstapjes

Uitstapjes

Als je in Marbella bent, moet je zeker een dagje gaan shoppen. Als je vanuit de jachthaven loopt, kom je zo in de grote winkelstraat die de naam Puerto Banus draagt. Hier hebben zich al de chique boetiekjes gevestigd. Neem vooral ook eens een kijkje bij de prestigieuze appartementen en gigantische villa’s van de bewoners van Marbella. De bewoners zijn meestal te vinden op de golfbanen Aloha Gof of Rio Real Golf. Deze golfbanen zijn prachtig vormgegeven met grote bomen en fonteinen. De banen zijn 18-holes. Je kan hier ook een kijkje nemen, of natuurlijk een potje golf spelen.

Spanje tips & aanbiedingen

strand

Stranden op Ibiza. Waar moet ik zijn?

Ga je op vakantie naar Ibiza? Dan wil je natuurlijk weten waar de beste stranden zijn. Wij helpen je wat op weg en hebben de 7 mooiste stranden van Ibiza voor j...

royal alcazar

Zomerzon: Ontspannen in kleurrijk Sevilla

Van alle steden in Spanje is Sevilla misschien wel het meest 'Spaans'. Alle clichés die je kent over het land worden in deze stad in de regio Andalusië nameli...