Abora Buenaventura by Lopesan Hotels

Gran Canaria

Abora Buenaventura by Lopesan Hotels - Eigenschappen

4-sterrenFitnessruimteGlijbaanGran CanariaKinderzwembadKindvriendelijkMet zwembadMiniclubSpeeltuin

Heerlijk hotel aan de zuidkust van Gran Canaria

Abora Buenaventura by Lopesan Hotels is gelegen aan de zuidkust van Gran Canaria op een afstand van slechts 500 meter van het strand in Playa del Inglés. Verschillende factoren zorgen er voor dat dit hotel over een paradijselijk tintje beschikt. Denk op dit vlak onder meer aan het statige buitenzwembad welke is omgeven door palmbomen. Voor kinderen is er bovendien een speciaal kinderbad aanwezig. Wil jij tijdens je verblijf in het Abora Buenaventura by Lopesan Hotels graag even kunnen ontspannen in een heuse hot tub? Ook dat behoort uiteraard tot de mogelijkheden. Alle gasten die verblijven in het Abora Buenaventura by Lopesan Hotels kunnen tot slot rekenen op gratis WiFi.

Een zeer gevarieerd animatieprogramma

Het Abora Buenaventura by Lopesan Hotels staat er onder meer om bekend over een uitstekend animatieprogramma te beschikken. Het gevarieerde animatieprogramma welke ze aanbiedt is niet alleen een absolute aanrader voor kinderen, maar ook voor volwassenen die in het hotel verblijven. Dit is echter lang niet de enige manier om de tijd te doden in Abora Buenaventura by Lopesan Hotels. Daarnaast kan er bijvoorbeeld ook gebruik worden gemaakt van een heus fitnesscentrum en is er een Thais massagecentrum voor handen. De massages die je hier kan ondergaan zijn uiteraard wel uitsluitend beschikbaar tegen een toeslag.

Leuke kamers met een mooi uitzicht

De kamers welke deel uitmaken van Abora Buenaventura by Lopesan Hotels beschikken allen over een balkon. De kamers beschikken bovendien over een uitzicht op de tuin of het zwembad. Alle kamers die deel uitmaken van dit hotel beschikken uiteraard over een eigen badkamer en een televisie met gratis zenders en een kluisje. Wil je graag een hapje eten in het hotel? Daarvoor zijn niet alleen een buffetrestaurant, maar ook een snackbar voor handen. Bovendien is het zo dat het hotel ook twee uitnodigende (buiten)bars telt.

Extra faciliteiten

Ben je niet van plan om je volledige vakantie op Gran Canaria door te brengen in je hotel, maar wil je ook graag de omgeving ontdekken? Dat is perfect mogelijk vanuit Abora Buenaventura by Lopesan Hotels! Het hotel biedt je namelijk de mogelijkheid aan om met een huurauto de omgeving te gaan ontdekken. Bovendien is er ook een wisselkantoor voor handen, al is deze voor Europese reizigers misschien net wat minder vereist. Op het terrein van het Abora Buenaventura by Lopesan Hotels bevinden zich tot slot ook nog verschillende winkels en een veelgeprezen schoonheidssalon.

Spanje tips & aanbiedingen

mallorca balearen

Reisverzekering nodig als je elk jaar naar dezelfde plek op vakantie gaat?

Elk jaar weer naar dezelfde schitterende plek in Spanje trekken voelt een beetje als thuiskomen, nietwaar? De warme zonnestralen die je huid kussen, de vertrouw...

7 Ideeën voor een romantisch weekend in Alicante

Zon, zee, wuivende palmbomen en lokale gerechten om je vingers bij af te likken. Alicante heeft alle ingrediënten voor een romantisch en ontspannen weekendje w...