Hotel Globales Los Patos Park 

Benalmádena

Hotel Globales Los Patos Park  - Eigenschappen

4-sterrenBenalmádenaGlijbaanKinderzwembadKindvriendelijkMet zwembadMiniclubWaterpark

Waterpret in Hotel Globales Los Patos Park

Het hotel Globales Los Patos is gelegen in de Costa del Sol in het plaatsje Benalmadena en heeft een glamoureuze uitstraling. Het is een hoog wit gebouw dat flink boven zijn buren uittorent en zo de kamers van de mooiste uitzichten kan voorzien. Het witte thema is ook in de kamers doorgetrokken, want deze zijn ook voorzien van een witte frisse en schone uitstraling. Het is een hotel dat te boeken valt als all inclusive verblijf of op halfpension basis en in beide gevallen worden de maaltijden verzorgd in buffetvorm. Wanneer je gebruik maakt van het all inclusive concept krijg je ontbijt, lunch en diner in buffetvorm en kan je van ’s ochtends tot ’s avonds genieten van lokale drankjes.

Vol pret

Naast de gebruikelijke faciliteiten van een all inclusive hotel beschikt de Globales Los Patos nog over extra entertainment. Er is uiteraard een animatieteam aanwezig dat de hele dag door voor sport en spel zorgt en ‘s avonds een show weggeeft. Ook zijn er balsporten mogelijk als tafeltennis en jeu des boules. Maar het geheime wapen is toch echt het waterparadijs, dat zich in de tuin bevindt. Hier zijn namelijk meerdere zwembaden waarvan een voorzien is van een vijftal glijbanen. Gegarandeerd voor uren waterpret voor jong en oud. Wanneer je wilt uitpuffen van al dit vertier neem je lekker plaats op een van de ligbedden voorzien van parasol.

Ontspannen

Ondanks dat het een kindvriendelijk hotel is en je dus veel rumoer kan verwachten, is het ook zeker een plek om goed te ontspannen en tot je zelf te komen. Het ligt namelijk in een rustiger stukje van de stad en heeft daardoor al een rustige energie. Verder is het zo dat je je ook aan de gezelligheid kan onttrekken en met een boek kan terugtrekken op een ligbedje, televisie kan kijken in de televisiehoek of een strandwandeling maakt aangezien het strand maar een paar passen verwijderd is. Mocht je nu op avontuur gaan, is het fijn om te weten dat er een bushalte dichtbij is en een pinautomaat om de hoek.

Spanje tips & aanbiedingen

mallorca balearen

Reisverzekering nodig als je elk jaar naar dezelfde plek op vakantie gaat?

Elk jaar weer naar dezelfde schitterende plek in Spanje trekken voelt een beetje als thuiskomen, nietwaar? De warme zonnestralen die je huid kussen, de vertrouw...

7 Ideeën voor een romantisch weekend in Alicante

Zon, zee, wuivende palmbomen en lokale gerechten om je vingers bij af te likken. Alicante heeft alle ingrediënten voor een romantisch en ontspannen weekendje w...