All Inclusive Puerto Banus

All Inclusive Puerto Banus

spanje
hotels icon Verblijf in aangename & luxe hotels in Puerto Banus!
aanbieders Wij vergelijken tot wel 7 aanbieders
vakantie prijs icoon Al vanaf € 469,-!
Wij vergelijken
all inclusive aanbieders
Wij vergelijken

Puerto Banus, genieten als de 'rich and famous'!

Puerto Banus mag zich één van de meest mondaine bestemmingen van Spanje noemen. De jachthaven maakt deel uit van de Spaanse stad Marbella en staat bekend als favoriete verblijfplaats van de jetset. Er heerst een gematigd mediterraan klimaat welke verantwoordelijk is voor een lange en veelal ook erg droge zomer. De haven van Puerto Banus is werkelijk prachtig te noemen en huisvest menig aantal superjachten van rijke Arabieren. De liggelden in deze plaats lopen dan ook niet zelden op tot een slordige 500.000 euro per vierkante meter! Puerto Banus mag zich tot slot het absolute centrum noemen van het nachtleven aan de Costa del Sol. Het mag dan ook duidelijk zijn, een all inclusive boeken naar Puerto Banus is er eentje die je niet snel zal vergeten!


Puerto Banus - Informatie

Stranden Pueto Banus stranden

Stranden van Pueto Banus

In de omgeving van Puerto Banus en Marbella zijn tal van prachtige stranden terug te vinden. Je kan er zelfs enkele van de mooiste en best onderhouden stranden terugvinden die Spanje te bieden heeft. In de omgeving van Puerto Banus zijn dan ook zomaar even 7 ‘Blauwe Vlaggen’ stranden terug te vinden. Het betreft hier een speciale erkenning die wordt gegeven aan stranden op vlak van de kwaliteit van zowel strand als water. Geen enkele andere bestemming die is terug te vinden aan de kust van Andalusië heeft er meer. Enkele uitnodigende stranden die zijn terug te vinden rond Puerto Banus zijn niet alleen ‘Bounty Beach’, maar ook ‘Rio Real’ en natuurlijk ook ‘Nikki Beach’! In ieder geval, welke van de verschillende stranden rond Puerto Banus je ook gaat bezoeken, je zal steeds kunnen vaststellen dat ze uitstekend onderhouden zijn en bijgevolg ook alles in huis hebben om het jou naar de zin te kunnen maken!

dure autos haven hotels

Over Puerto Banus

Puerto Banus is eigenlijk de naam van de jachthaven van Marbella. Door de jaren heen is er rond de jachthaven echter een prachtige omgeving ontstaan die niet alleen tal van luxueuze winkels huisvest, maar ook fantastische accommodaties die je pas echt laten ervaren hoe het leven van de ‘rich and famous’ er onder de Spaanse zon precies uitziet. Puerto Banus kwam tot stand toen Jose Banus, een goede vriend van Francisco Franco er voor koos om de jachthaven te bouwen in het jaar 1970. Niet alleen de unieke locatie van de jachthaven, maar ook de prachtige omgeving heeft er gecombineerd met het uitstekende, mediterrane klimaat voor gezorgd dat Puerto Banus door de jaren heen is uitgegroeid tot één van de meest mondaine vakantiebestemmingen van Europa.

de pier van puerto banus uitstapjes

Uitstapjes & excursies

Puerto Banus staat er om bekend een uitstekende en gevarieerde locatie te zijn om een all inclusive vakantie naar te boeken. Dit is mede te danken aan de prachtige uitstappen en excursies die er in de omgeving ondernomen kunnen worden. Ondanks het feit dat Puerto Banus in eerste instantie misschien bekend staat als een geschikte locatie om te ontspannen en te genieten is het natuurlijk zo dat bijvoorbeeld Gibraltar bijna om de hoek is gelegen. Een daguitstap naar deze bijzondere locatie is dan ook altijd de moeite waard. Ben jij eerder iemand die houdt van een actieve uitstap? In dat geval kan je er voor kiezen om ter plaatse een ‘Born to be Wild’ excursie te boeken. Dit is één van de populairste tours die je meeneemt doorheen het indrukwekkende achterland van Marbella. Absoluut de moeite waard!

Spanje tips & aanbiedingen

waterpark

Top 5 hotels met waterpark in Spanje

Spanje is één van de meest zonnige vakantielanden van Europa. Het spreekt dan ook voor zich dat dit land zich als geen ander leent voor het beleven van de nod...

tapas

Deze 6 populaire Spaanse tapas moet je zeker proeven

Wie aan Spanje denkt, denkt natuurlijk ook aan heerlijke Spaanse tapas. Kleine hapjes met de naam “tapas”. Deze borrelhapjes kunnen vaak bij een aperitief w...