All Inclusive Benidorm

All Inclusive Benidorm

spanje
hotels icon Populair: Sandos Monaco Beach Resort & Spa, Avenida, Port Benidorm & Magic Natura Animal
aanbieders Wij vergelijken 7 aanbieders
vakantie prijs icoon al vanaf 199,-
Wij vergelijken
all inclusive aanbieders
Wij vergelijken

All inclusive Benidorm: ontspannen aan de Spaanse kust

In de Spaanse regio Costa Blanca vind je diverse badplaatsen. Eén van de bekendste badplaatsen in de regio is Benidorm. Net zoals bij veel andere badplaatsen het geval is, was dit plaatsje ooit een eenvoudig vissersdorp. Door de opkomst van het toerisme, is Benidorm uitgegroeid tot een van de populairste badplaatsen in Spanje.

Als je door het oude stadscentrum van Benidorm loopt, zie je nog goed hoe het vissersdorp er vroeger uit heeft gezien. De omgeving van de diverse stranden is wat moderner. Hier zijn de faciliteiten helemaal op de vele toeristen van Benidorm afgestemd.


Benidorm - Informatie

Stranden in Benidorm stranden

Stranden

Benidorm heeft drie stranden. De twee bekendste stranden zijn het Levante-strand en het Poniente-strand. Het Levante-strand ligt in het nieuwe gedeelte van Benidorm. Het Poniente-strand ligt in het oude gedeelte van Benidorm. Het derde strand van Benidorm is wat kleiner en daarom minder bekend. Dit strand heet Mal Pas. In het hoogseizoen kan het flink druk zijn op de drie stranden, maar op Mal Pas is het altijd iets rustiger. Dit komt omdat dit strand minder bekend is dan het Lavante-strand en het Poniente-strand.

Hotels in Benidorm hotels

Hotels

Wil je een all inclusive Benidorm boeken? Dan zijn er diverse all inclusive hotels waar je terecht kunt. Enkele hotels die all inclusive vakanties aanbieden, zijn Port Fiesta Park, RH Princesa, Mediterraneo, Sandos Monaco Beach Resort & Spa, Avenida, Port Benidorm, RH Royal, Magic Natura Animal (een all inclusive Benidorm met groot waterpark!), Melia Benidorm, Dynastic, Magic Villa del Mar en Med Playa Hotel Regente. De meeste hotels hebben 4 sterren, maar er zitten ook hotels tussen met 3 sterren. Door het grote aanbod all inclusive hotels in Benidorm, vind je hier altijd wel een all inclusive Benidorm die bij jou past en binnen je budget valt.

Uitstapjes in Benidorm uitstapjes

Uitstapjes en excursies

Je kunt de hele dag aan een van de drie stranden van Benidorm liggen, maar je kunt hier ook andere activiteiten ondernemen. Veel mensen die in Benidorm op vakantie zijn, boeken een excursie voor een boottocht. Er gaan boottochten naar diverse steden, waaronder Calpe en het eiland Tabarca. Vind je het leuk om het authentieke Spanje te verkennen, dan boek je een excursie naar Villena. Tijdens deze excursie kom je niet alleen langs druivenvelden, maar ook langs diverse kastelen uit de Moorse overheersing.

Vind je het leuk om te winkelen, dan boek je een dagtour naar Alicante. In deze stad zijn vele verschillende winkels te vinden. Tot slot kun je ook duiken en snorkelen in Benidorm.

Spanje tips & aanbiedingen

waterpark

Top 5 hotels met waterpark in Spanje

Spanje is één van de meest zonnige vakantielanden van Europa. Het spreekt dan ook voor zich dat dit land zich als geen ander leent voor het beleven van de nod...

tapas

Deze 6 populaire Spaanse tapas moet je zeker proeven

Wie aan Spanje denkt, denkt natuurlijk ook aan heerlijke Spaanse tapas. Kleine hapjes met de naam “tapas”. Deze borrelhapjes kunnen vaak bij een aperitief w...