All Inclusive Benidorm

All Inclusive Benidorm

spanje
hotels icon Populair: Sandos Monaco Beach Resort & Spa, Avenida, Port Benidorm & Magic Natura Animal
aanbieders Wij vergelijken 7 aanbieders
vakantie prijs icoon al vanaf 199,-
Wij vergelijken
all inclusive aanbieders
Wij vergelijken

All inclusive Benidorm: ontspannen aan de Spaanse kust

In de Spaanse regio Costa Blanca vind je diverse badplaatsen. Eén van de bekendste badplaatsen in de regio is Benidorm. Net zoals bij veel andere badplaatsen het geval is, was dit plaatsje ooit een eenvoudig vissersdorp. Door de opkomst van het toerisme, is Benidorm uitgegroeid tot een van de populairste badplaatsen in Spanje.

Als je door het oude stadscentrum van Benidorm loopt, zie je nog goed hoe het vissersdorp er vroeger uit heeft gezien. De omgeving van de diverse stranden is wat moderner. Hier zijn de faciliteiten helemaal op de vele toeristen van Benidorm afgestemd.


Benidorm - Informatie

Stranden in Benidorm stranden

Stranden

Benidorm heeft drie stranden. De twee bekendste stranden zijn het Levante-strand en het Poniente-strand. Het Levante-strand ligt in het nieuwe gedeelte van Benidorm. Het Poniente-strand ligt in het oude gedeelte van Benidorm. Het derde strand van Benidorm is wat kleiner en daarom minder bekend. Dit strand heet Mal Pas. In het hoogseizoen kan het flink druk zijn op de drie stranden, maar op Mal Pas is het altijd iets rustiger. Dit komt omdat dit strand minder bekend is dan het Lavante-strand en het Poniente-strand.

Hotels in Benidorm hotels

Hotels

Wil je een all inclusive Benidorm boeken? Dan zijn er diverse all inclusive hotels waar je terecht kunt. Enkele hotels die all inclusive vakanties aanbieden, zijn Port Fiesta Park, RH Princesa, Mediterraneo, Sandos Monaco Beach Resort & Spa, Avenida, Port Benidorm, RH Royal, Magic Natura Animal (een all inclusive Benidorm met groot waterpark!), Melia Benidorm, Dynastic, Magic Villa del Mar en Med Playa Hotel Regente. De meeste hotels hebben 4 sterren, maar er zitten ook hotels tussen met 3 sterren. Door het grote aanbod all inclusive hotels in Benidorm, vind je hier altijd wel een all inclusive Benidorm die bij jou past en binnen je budget valt.

Uitstapjes in Benidorm uitstapjes

Uitstapjes en excursies

Je kunt de hele dag aan een van de drie stranden van Benidorm liggen, maar je kunt hier ook andere activiteiten ondernemen. Veel mensen die in Benidorm op vakantie zijn, boeken een excursie voor een boottocht. Er gaan boottochten naar diverse steden, waaronder Calpe en het eiland Tabarca. Vind je het leuk om het authentieke Spanje te verkennen, dan boek je een excursie naar Villena. Tijdens deze excursie kom je niet alleen langs druivenvelden, maar ook langs diverse kastelen uit de Moorse overheersing.

Vind je het leuk om te winkelen, dan boek je een dagtour naar Alicante. In deze stad zijn vele verschillende winkels te vinden. Tot slot kun je ook duiken en snorkelen in Benidorm.

Veelgestelde vragen over Benidorm

Ondanks dat Benidorm bekend staat als het ultieme vakantieoord voor ouderen, zijn er ook genoeg All inclusive hotels te vinden waar je kamers kunt boeken voor het hele gezin. Wanneer je op zoek bent naar rust zonder kinderen om je heen, kun je een kamer boeken in Hotel Sandos Monaco & Spa of Hotel Los Alamos. Mocht je met het hele gezin op vakantie gaan naar Benidorm, dan kun je terecht bij Poseidon Resort of Magic Tropical Splash Aparthotel.

Voor een vakantie naar Benidorm vlieg je vanuit Nederland naar de luchthaven van ofwel Valencia, ofwel Alicante. Aangezien Alicante dichterbij ligt, wordt een vlucht naar deze luchthaven aangeraden.

Indien je vlucht geannuleerd is of je vlucht vertraging hebt bestaat er mogelijk recht op financiële compensatie. Dit kunt u controleren op de website van Aviclaim.

Om van de luchthaven van Alicante naar je hotel in Benidorm kun je gebruik maken van de bus, een huurauto of de taxi. De laatste is echter wel de duurste optie, en kun je dus beter kiezen voor een ritje met de bus of een huurauto. De reistijd van de luchthaven van Alicante naar Benidorm bedraagt ongeveer 35 minuten.

Benidorm kent twee grotere en meerdere kleine stranden. De twee grote zijn Playa de Levante, gelegen aan de oostzijde van het centrum, en Playa de Poniente aan de westzijde van het centrum. Het strand aan de westzijde is relatief rustiger, alhoewel er wel speeltuinen te vinden zijn.

Breng een dagje met het gezin een bezoek aan het attractiepark Terra Mitica. Hier zijn volop avontuurlijke attracties te vinden, maar ook rustigere attracties. Of bezoek het oude gedeelte van Benidorm voor een wandeling en sightseeing. Tenslotte kun je ook van een mooi uitzicht genieten op de Balcón del Mediterraneo.

Spanje tips & aanbiedingen

mallorca balearen

Reisverzekering nodig als je elk jaar naar dezelfde plek op vakantie gaat?

Elk jaar weer naar dezelfde schitterende plek in Spanje trekken voelt een beetje als thuiskomen, nietwaar? De warme zonnestralen die je huid kussen, de vertrouw...

7 Ideeën voor een romantisch weekend in Alicante

Zon, zee, wuivende palmbomen en lokale gerechten om je vingers bij af te likken. Alicante heeft alle ingrediënten voor een romantisch en ontspannen weekendje w...