All inclusive Playa del Ingles

All inclusive Playa del Ingles

spanje
hotels icon Populair: Eugenia Victoria, Suneoclub Servatur Waikiki & HD Parque Cristóbal
aanbieders Wij vergelijken 6 aanbieders
vakantie prijs icoon al vanaf 269,-
Wij vergelijken
all inclusive aanbieders
Wij vergelijken

All inclusive Playa del Ingles: ontspannen in het zonnetje

Playa del Ingles, ofwel ‘strand van de Engelsen’, is een plaats die aan de zuidkust van Gran Canaria ligt. De plaats hoort bij de gemeente San Bartolomé de Tirajana en ligt in het meest toeristische gedeelte van Gran Canaria.De meeste mensen die naar Playa del Ingles gaan, doen dit om lekker aan het strand te liggen. Het strand van Playa del Ingles is maar liefst 7 kilometer lang en bestaat uit zand dat afkomstig is uit de Sahara. Aan het strand vind je restaurants, bars, hotels en winkels. Je kunt je hier dan ook gemakkelijk de hele dag vermaken! Bovendien zijn er een groot aantal mooie All Inclusive resorts te vinden in Playa del Ingles! Bekijk direct de beste deals voor een All Inclusive naar deze bruisende plaats op deze pagina.


Playa del Ingles - Informatie

Strand in Playa del Ingles stranden

Het strand

Gran Canaria is onderverdeeld in diverse regio’s. Iedere regio heeft zijn eigen strand. Eén van de regio’s van Gran Canaria, is Playa del Ingles. Deze regio is erg populair onder zonliefhebbers uit het buitenland, simpelweg omdat het strand van Playa del Ingles 7 kilometer lang is. Omdat het strand zo lang is, kun je hier zelfs op de drukste dagen in het hoogseizoen een plekje vinden. Het zand is geel/zwart en heeft een wat grove structuur, maar je vindt geen stenen op het strand en in de zee.

Hotel in Playa del Ingles hotels

Hotels

Wil je een all inclusive Playa del Ingles reserveren, dan heb je meer dan genoeg keuze. Er zijn namelijk veel all inclusive hotels te vinden in deze plaats. Enkele hotels die je kunt reserveren als je een all inclusive Playa del Ingles wil boeken, zijn de volgende: Eugenia Victoria, Suneoclub Servatur Waikiki, HD Parque Cristóbal Gran Canaria, ClubHotel RIU Papayas, IFA Buenaventura, IFA Continental, Escorial, Seaside Sandy Beach, Abora Catarina by Lopesan, Suitehotel Playa del Ingles, Mariflor Suites, Corona Roja, Rondo en Neptuno.

Dolfijnenzwemmen uitstapjes

Uitstapjes en excursies

Je kunt de hele dag op het strand liggen in Playa del Ingles, maar je kunt hier ook diverse uitstapjes en excursies doen. Ten eerste kun je een tour rond het eiland doen. Tijdens deze tour ontdek je niet alleen Gran Canaria, maar ook San Nicolas, Las Palmas en Mogan. Vind je het leuk om een keer het water op te gaan, dan kun je een boot huren. Ook is het mogelijk met een gids het water op te gaan om walvissen of dolfijnen te spotten.

Een andere wateractiviteit die al jaren erg populair is in Playa del Ingles, is snorkelen. Vind je het leuk om de onderwaterwereld van Playa del Ingles te verkennen, dan ga je een middagje met een snorkel de zee in.

Spanje tips & aanbiedingen

waterpark

Top 5 hotels met waterpark in Spanje

Spanje is één van de meest zonnige vakantielanden van Europa. Het spreekt dan ook voor zich dat dit land zich als geen ander leent voor het beleven van de nod...

tapas

Deze 6 populaire Spaanse tapas moet je zeker proeven

Wie aan Spanje denkt, denkt natuurlijk ook aan heerlijke Spaanse tapas. Kleine hapjes met de naam “tapas”. Deze borrelhapjes kunnen vaak bij een aperitief w...