All inclusive Benalmadena

All inclusive Benalmadena

spanje
hotels icon Populair: Hotel Triton & Hotel Best Benalmadena
aanbieders Wij vergelijken tot wel 8 aanbieders
vakantie prijs icoon Al vanaf 289,-
Wij vergelijken
all inclusive aanbieders
Wij vergelijken

All inclusive Benalmedena: ontspannen in de geschiedenis

Een bekende streek in Spanje is de Costa del Sol, met name de plaatsen Marbella en Torremolinos zijn populaire badplaatsen waar veel All Inclusive hotels te vinden zijn. Een allicht minder voor de hand liggende maar aangename plaats is Benalmadena. Het heeft namelijk het ideale klimaat van droge zomers en zachte winters, het hele jaar door temperaturen rond de twintig graden, en in de zomer 30+ graden, doordat de bergen de streek beschermen tegen wind en regen. Naast het klimaat is er nog zoveel meer om van te genieten en te bewonderen, dat het zeker een bezoekje waard is! Het feit dat er in deze badplaats enkele All inclusive hotels te vinden zijn, maakt Benalmadena wat ons betreft een uitstekende keuze voor een leuke all inclusive naar Spanje. Op deze pagina vind je alle All inclusives naar Benalmadena.


Benalmadena - Informatie

Strand Benalmadena stranden

De stranden van Benalmadena

Wanneer het lekker weer is, wil je graag je handdoekje uitrollen en van de zon genieten met een boek en de mogelijkheid voor een verfrissende duik. Naast liggen bij het zwembad is er een enorm aanbod aan stranden. Zo vind je in en nabij Benalmadena meer dan een tiental stranden met uiteenlopende faciliteiten. Wil je de toerist uithangen en in de mogelijkheid zijn een ligbed en parasol te huren dan kan dat. Minder dan tien kilometer verderop, kan je juist vrij van de toeristische massa haast privé bijkomen aan een kiezelstrand met mooie vergezichten. Zo is er voor elke strandliefhebber wat wils.

de haven van het gezellige benalmedena hotels

Populaire All Inclusive hotels

Een inmiddels gevestigd concept is het all inclusive hotel; hierin hoef je je geen enkele zorgen te maken over consumpties en entertainment aangezien alles in begrepen. Zo zijn er buffetten en animatie teams die jong en oud van ‘s morgensvroeg tot ‘s avonds laat voorzien van de nodige activiteiten. Dit concept is ook doorgedrongen tot Benalmadena en hier zijn verschillende veel bezochte all inclusive hotels, waar naast consumpties voor de maag en de geest ook diverse voorzieningen zijn voor het lijf. Wellness, fitness en meerdere zwembaden voor een verkoelende duik of om een baantje te trekken. Bekende hotels zijn Hotel Triton, Flora Park en Sorra d’Or.

Kasteel Benalmadena uitstapjes

Uitstapjes & excursies in Benalmadena

Het is verleidelijk om de hele week in het All Inclusive resort of hotel te blijven hangen. Echter zou dat zonde zijn, want er is van alles te zien en te beleven buiten de poorten van de georganiseerde programma’s van het hotelwezen. Zo zijn er tal van bezienswaardigheden te bewonderen, denk daarbij aan een monument voor Columbus en een imposant beeld midden in een fontein op het centrale plein voor Pimentel.

Naast de verering en herinnering aan de nationale helden en de geschiedenis, vind je er ook een Boeddhistische tempel, een zogeheten stupa. Dit is de grootste vindbaar in het Westen en zeker een bezoekje waard, gezien de grootte en wonderlijke plek voor zo’n Oosters complex.

Spanje tips & aanbiedingen

waterpark

Top 5 hotels met waterpark in Spanje

Spanje is één van de meest zonnige vakantielanden van Europa. Het spreekt dan ook voor zich dat dit land zich als geen ander leent voor het beleven van de nod...

tapas

Deze 6 populaire Spaanse tapas moet je zeker proeven

Wie aan Spanje denkt, denkt natuurlijk ook aan heerlijke Spaanse tapas. Kleine hapjes met de naam “tapas”. Deze borrelhapjes kunnen vaak bij een aperitief w...