All Inclusive Costa Adeje

All Inclusive Costa Adeje

spanje
hotels iconTips: Verblijf in Laguna Park I(Budget-Keuze) of GF-Fanabe (Kindvriendelijk!)
aanbiedersWij vergelijken tot wel 8 aanbieders
vakantie prijs icoonal vanaf € 239,-
Wij vergelijken
all inclusive aanbieders
Wij vergelijken

Costa Adeje, een veelzijdige vakantiebestemming voor het hele gezin!

Door de jaren heen is de ‘Costa Adeje' uitgegroeid tot één van de populairste vakantiebestemmingen die Tenerife te bieden heeft. Deze omgeving biedt je dan ook eigenlijk alles waar jij ook maar enigszins naar op zoek kan zijn. Het gaat hierbij niet alleen om prachtige stranden, maar ook om een levendig stadscentrum evenals een bruisend nachtleven. Dit alles bevindt zich bovendien slechts op een boogscheut van verschillende luxueuze hotels die zich uitstekend lenen voor het leven van een all inclusive vakantie. Vanuit de Costa Adeje is het bovendien op tal van verschillende manieren mogelijk om de rest van dit prachtige eiland te ontdekken. Met de boot, met een (terrein)wagen of zelfs met een helikopter? ‘The sky' is aan de Costa Adeje duidelijk ‘the limit'!


Costa Adeje - Informatie

schitterend costa adejestranden

Stranden van Costa Adeje

De Costa Adeje heeft een niet onbelangrijk deel van haar populariteit te danken aan de vele fantastische stranden die er zijn terug te vinden. Eén van de bekendste stranden is ongetwijfeld de ‘Playa la Pinta’. Het betreft hier een mooi, lang goudkleurig zandstrand welke is gelegen aan de voorkant van een drukke boulevard. Op heldere dagen is het vanaf het strand mogelijk om het naburige eiland ‘La Gomera’ te zien. Een tweede populair strand aan de Costa Adeje luistert naar de naam ‘Playa Fañabe & Torviscas’. Dit ‘gouden strand’ staat er om bekend zich uit te strekken over twee populaire badplaatsen. Playa Fañabe & Torviscas is één van de stranden op Tenerife die beschikt over een blauwe vlag. Deze maakt duidelijk dat het strand over uitstekende faciliteiten beschikt. Er zijn onder meer speciale hellingen voorzien aan het strand voor rolstoelgebruikers.

Playa del Duqueplaatsen

Over Costa Adeje

Op iets meer dan vier uur vliegen vanuit Nederland is de Costa Adeje terug te vinden op het zonnige eiland Tenerife. In principe kan je hier het hele jaar door genieten van zachte temperaturen. In de zomer kan het hier bloedheet worden terwijl de winters zich kenmerken door gemiddelde temperaturen die nog steeds rond de 18 à 20 graden zijn gelegen. De Costa Adeje staat bekend als de jongste toeristenplaats die het eiland te bieden heeft. Ze is gelegen ten westen van de Playa de las Américas en werd vernoemd naar het nabijgelegen dorpje Adeje. De Costa Adeje is een bijzonder veelzijdige vakantiebestemming voor het hele gezin. Je vindt er dan ook niet voor niets ’s werelds beste waterpark terug, namelijk ‘Siam Park’.

strand costa adejeuitstapjes

Uitstapjes & excursies

De Costa Adeje is de ideale uitvalsbasis om uitstappen en excursies te ondernemen op het eiland Tenerife. Dit bovendien ongeacht over welke voorkeuren je mag beschikken. In eerste instantie heeft de Costa Adeje heel wat moois in petto voor golfliefhebbers. Absolute uitschieter op dit vlak is de populaire golfcourt ‘La Caleta’, volgens heel wat fervente golfers bestempeld als één van de mooiste van Europa. Reis je met de kinderen naar de Costa Adeje? In dat geval is een bezoek aan ‘Aqualand’ altijd een aanrader. Wie Tenerife zegt denkt natuurlijk ook aan de machtige vulkaan ‘Del Teide’. Deze is gelegen in het gelijknamige nationaal park en vormt zowel letterlijk als figuurlijk het hoogtepunt van het eiland. Iets verder van de Costa Adeje vandaan gelegen zijn de zes mysterieuze piramides die het eiland telt. Ze zijn gebouwd met vulkanische stenen, maar vreemd genoeg betreft het stenen die eigenlijk niet op Tenerife voorkomen. Hoe de piramides zijn ontstaan is tot op vandaag dan ook nog steeds een raadsel. Zeker een uitstapje waard dus!

Spanje tips & aanbiedingen

tapas

Deze 6 populaire Spaanse tapas moet je zeker proeven

Wie aan Spanje denkt, denkt natuurlijk ook aan heerlijke Spaanse tapas. Kleine hapjes met de naam “tapas”. Deze borrelhapjes kunnen vaak bij een aperitief w...

kindvakantie spanje

Top 5 bestemmingen in Spanje met kinderen

Heerlijke temperaturen, een prachtige omgeving en een relaxte sfeer. Er zijn genoeg plaatsen om vakantie te vieren waar al deze dingen aanwezig zijn. Maar niet ...