All Inclusive Estepona

All Inclusive Estepona

spanje
hotels icon Populair: Hotel Playa Estepona
aanbieders Wij vergelijken tot wel 7 aanbieders
vakantie prijs icoon al vanaf 499,-
Wij vergelijken
all inclusive aanbieders
Wij vergelijken

De parel van de Costa del Sol

Omdat het in tegenstelling tot Torremolinos nog vrij onontdekt is gebleven, noemt men Estepona ook wel de parel van de Costa del Sol. Het bevindt zich tussen de steden Marbella en Manilva. Heet is een oud vissersdorpje en ligt ongeveer negentig kilometer van Málaga af. Het is vrij rustig en staat met typische Spaanse elementen. Zo zijn er volop sinaasappelbomen en prachtige pleintjes.


Estepona - Informatie

strand estepona stranden

Stranden

Rondom Estepona liggen volop mooie stranden: Estepona heeft namelijk een kustlijn van wel eenentwintig kilometer lang. De stranden zijn vrij gevarieerd. Zo is daar Playa de La Rada. Dit strand is 2.630 meter lang en vijfentwintig meter breed en ligt bij Estepona zelf, aan de boulevard. Het strand bevat vele beachclubs, en douches en toiletten. Het strand is bekroond met de blauwe vlag. Playa del Cristo ligt daarentegen in een ondiepe baai, die zich achter de haven van Estepona bevindt. Ook hier zijn gezellige beachbars te vinden en wordt het strand gewaardeerd met de blauwe vlag. Ten derde is daar Playa del Padron van 910 meter lang. Het is een mooi, breed strand waar veel watersport mogelijkheden zijn.

hotel estepona hotels

Hotels

Het aanbod in Estepona qua accommodatie is groot en gevarieerd. Zo zijn er vijf sterren resorts die direct aan het strand liggen, en waar op basis van all inclusive al het eten en drinken bij de prijs inbegrepen zit. Ook zijn er familiehotels, met grote familiekamers en waterparken. Daarnaast zijn er hotels die appartementen aanbieden of tweepersoonskamers. Deze hotels zijn meer geschikt voor stelletjes of kleine groepen vrienden.

bezienswaardigheden estepona uitstapjes

Wat te doen in Estepona?

Als je in Estepona bent, moet je zeker de authentieke pleintjes zoals Plaza Arce en Plaza de las Flores bezoeken. Het lijkt net alsof je in een film bent gestapt: op houten bankjes lezen oude mannetjes hun krant in de middagzon. Tapas is nummer één Spaans eten, en er zijn dan ook een boel goedkope tapasbarretjes en visrestaurantjes in het stadje. Ook kun je de archeologische opgravingen bezoeken, de oude uitzichttorens beklimmen of andere monumenten bekijken. Wil je een wat actievere vakantie, dan is Estepona ook de place to be. Je kunt hier prachtig wandelen en fietsen, maar ook verschillende watersporten beoefenen of een potje golf spelen.

Spanje tips & aanbiedingen

waterpark

Top 5 hotels met waterpark in Spanje

Spanje is één van de meest zonnige vakantielanden van Europa. Het spreekt dan ook voor zich dat dit land zich als geen ander leent voor het beleven van de nod...

tapas

Deze 6 populaire Spaanse tapas moet je zeker proeven

Wie aan Spanje denkt, denkt natuurlijk ook aan heerlijke Spaanse tapas. Kleine hapjes met de naam “tapas”. Deze borrelhapjes kunnen vaak bij een aperitief w...