Adults-Only hotels Gran Canaria

Adults-Only hotels Gran Canaria

spanje
Wij vergelijken
all inclusive aanbieders
Wij vergelijken

Geniet van een welverdiende vakantie en kom tot rust op Gran Canaria

Een vakantie doorbrengen op het eiland Gran Canaria? Dat betekent dat je kan genieten van een ongelofelijk veelzijdig verblijf op één van de meest aantrekkelijke vakantiebestemmingen van Europa. Je kan bijvoorbeeld een bezoek brengen aan de hoofdstad van het eiland ‘Las Palmas', maar daarnaast kan je ook kennismaken met de altijd weer even indrukwekkende natuur. Gaande van vulkaankraters tot indrukwekkende gouden zandduinen, je vindt het op Gran Canaria werkelijk allemaal! Tot slot staat Gran Canaria er om bekend over een ruime selectie aan adults-only hotels te beschikken waardoor je hier uitstekend kan genieten zonder daarbij gestoord te worden door kinderen. Dit maakt het boeken van een reis naar Gran Canaria ook voor een adults-only vakantie met bijvoorbeeld je partner of met vrienden een absolute aanrader.

Bekijk direct de Adults Only hotels bij:


Gran Canaria - Alle Adults-Only hotels


Uitgelichte hotels

Hotel Suite Princess

Hotel Suite Princess

Hotel Suite Princess is een viersterren adults-only hotel welke er om bekend staat een oase van rust te zijn. Het prachtige zandstrand van Playa Taurito is terug te vinden meteen voor de deur van het hotel. In de onmiddelijke omgeving van de accommodatie zijn ook allerhande voorzieningen beschikbaar. Het gaat hierbij niet alleen om winkels en restaurants, maar ook om diverse bars. Het Hotel Suite Princess bestaat uit 300 nette kamers die beschikken over alle comfort. Er zijn in het Hotel Suite Princess ook kamers met zeezicht terug te vinden evenals juniorsuites die beschikken over een privétuintje met ligbedden.

Corallium Beach By Lopesan Hotels

Corallium Beach By Lopesan Hotels

Corallium Beach By Lopesan Hotels is een driesterren hotel welke is terug te vinden aan het strand van San Augustin. Dit hotel staat bekend omwille van haar uitstekende all inclusive formule en adults-only concept. De accommodatie is terug te vinden op een korte afstand van het Playa del Inglés, de grootste badplaats van het eiland. Corallium Beach By Lopesan Hotels beschikt over een indrukwekkend aantal van 700 kamers welke allen zijn voorzien van een balkon of een terras. Het hotel beschikt verder over twee zwembaden evenals bubbelbaden welke zich bevinden in een tropische omgeving met palmbomen.