Hotels met waterpark – Gran Canaria

Hotels met waterpark – Gran Canaria

spanje
Wij vergelijken
all inclusive aanbieders
Wij vergelijken

Geniet van vele glijbanen + all inclusive? Boek dan Hotel Paradise Valle Taurito

Voor de echte liefhebber van zwemmen, snelle glijbanen en water mag een leuk waterpark bij het hotel niet ontbreken. Gelukkig vind je op het Spaanse eiland Gran Canaria meerdere hotels met waterpark met glijbanen! Naast de hotels vind je op Gran Canaria uiteraard ook vele stranden die erg aangenaam zijn, met name het zuiden van het eiland is zeer populair aangezien de temperatuur hier nog iets aangenamer kan zijn dan in het noorden van het eiland. Lees op deze pagina direct meer over de All Inclusive hotels met waterpark, dit zijn: Hotel Paradise Valle Taurito en Hotel Paradise Costa Taurito. Beide hotels worden uitstekend beoordeeld! Bekijk ook direct de beste prijzen op deze pagina.

Bekijk direct de hotels met waterpark bij:


Gran Canaria - Alle hotels met waterpark


Uitgelichte hotels

Hotel Paradise Valle Taurito: Uitzonderlijk waterpret met snelle glijbanen

Hotel Paradise Valle Taurito: Uitzonderlijk waterpret met snelle glijbanen

Hotel Paradise Valle Taurito is te vinden in Taurito op Gran Canaria, wat bekend staat om een heerlijk klimaat. Het hotel biedt veel activiteiten, je kan bijvoorbeeld squashen, tafeltennissen en tennissen. Minigolf, darten en hardlopen zijn andere opties. Het hoogtepunt van Hotel Paradise Valle Taurito is ondanks alles het waterpark, waartoe je onbeperkt toegang hebt. Genoeg tijd dus om alle zwembaden en de vele glijbanen te ondervinden. Het eten en drinken is overigens ook geheel gratis en onbeperkt, Hotel Paradise Valle Taurito biedt je dus genoeg om te genieten van je vakantie.

Lees meer
Hotel Paradise Costa Taurito: Wellness en luxe omringd door bergen

Hotel Paradise Costa Taurito: Wellness en luxe omringd door bergen

Hotel Paradise Costa Taurito is gelegen in Taurito op loopafstand van strand en zee. Het biedt veel mogelijkheden wat betreft sport, onder andere tennisbanen, een sportschool, minigolf en nog meer. Ben je meer een waterrat dan is Hotel Paradise Costa Taurito zeer geschikt voor jou, het heeft namelijk een groot waterpark. Het waterpark bestaat uit meerdere zwembaden en glijbanen. Daarnaast gebruikt het zoutwater, wat geen een ander park doet op Gran Canaria. Wil je relaxen dan kan je de spa bezoeken, wat zeer luxe en professioneel is aangelegd.

Lees meer