All Inclusive La Pineda

All Inclusive La Pineda

spanje
hotels icon Populair: Estival Park hotel, Port Aventura & Salou
aanbieders Wij vergelijken 6 aanbieders
vakantie prijs icoon al vanaf 199,-
Wij vergelijken
all inclusive aanbieders
Wij vergelijken

All inclusive La Pineda: rustig, mooi én groen

La Pineda is een van de badplaatsen die je in de Spaanse regio Costa Dorada vindt. De badplaats is in de jaren 60 ontstaan door de groei van het toerisme in de regio, maar is nooit zo groot geworden als Salou en Cambrils. De meeste mensen die naar La Pineda gaan, doen dit om lekker te ontspannen op het strand en de omgeving van de badplaats te verkennen. La Pineda heeft, in tegenstelling tot veel andere badplaatsen in Spanje, een hele groene omgeving.

La Pineda is niet groot en ook zeker niet druk. Zo heeft deze badplaats bijvoorbeeld veel minder winkels en restaurants dan Salou en Cambrils. Vind je het juist fijn om de rust op te zoeken tijdens jouw vakantie, dan kun je hier zeker een all inclusive La Pineda boeken.n


La Pineda - Informatie

Stranden in La Pineda stranden

Strand

Badplaats La Pineda heeft één strand. Dit strand is 3,5 kilometer lang en wordt als een van de beste stranden van de Costa Dorada beschouwd. Het strand heeft fijn, wit zand en het water van de zee is erg helder. Ook goed om te weten: op het strand van La Pineda staan meerdere hoge pijnbomen. Wil je in de schaduw zitten, dan ga je onder een van de hoge bomen zitten om jezelf te beschermen tegen de zon.

Het strand van La Pineda is erg rustig. Zeker Playa Racó, dat bij het grote strand van La Pineda hoort, is erg rustig. Je hebt hier meer dan voldoende ruimte om je handdoek neer te leggen.

Hotels in La Pineda hotels

Hotels

Omdat La Pineda niet zo groot is als bijvoorbeeld Salou, zijn hier minder hotels te vinden. Wil je een all inclusive La Pineda boeken, dan ben je aangewezen op het Estival Park hotel. Dit viersterrenhotel heeft maar liefst drie zwembaden en is erg kindvriendelijk. Je kunt hier een hotelkamer boeken, maar ook een appartement. De all inclusive vakantie wordt niet standaard aangeboden in het hotel, maar is wel beschikbaar als uitbreiding. Dit betekent dat je in dit hotel terecht kunt als je een all inclusive La Pineda wil boeken, maar deze uitbreiding wel bewust moet kiezen bij het boeken van jouw vakantie.

Uitstapjes in La Pineda uitstapjes

Uitstapjes en excursies

Achter het strand van La Pineda vind je een waterpretpark. Dit pretpark heet Port Aventura. Hotel Estival Park ligt in de directe omgeving van dit waterpark. Veel mensen die een vakantie boeken in La Pineda, gaan een dagje naar dit grote waterpark. Het park is niet alleen leuk voor kinderen, maar ook voor volwassenen.

Verder kun je in La Pineda snorkelen, duiken en windsurfen. Wil je een dagje naar een grotere stad, dan boek je een excursie naar Salou of Cambrils. Heb je een huurauto, dan kun je zelf naar deze steden rijden. Je kunt shoppen in Salou of Cambrils, maar je kunt hier ook gewoon een dagje op het strand gaan liggen.

Spanje tips & aanbiedingen

waterpark

Top 5 hotels met waterpark in Spanje

Spanje is één van de meest zonnige vakantielanden van Europa. Het spreekt dan ook voor zich dat dit land zich als geen ander leent voor het beleven van de nod...

tapas

Deze 6 populaire Spaanse tapas moet je zeker proeven

Wie aan Spanje denkt, denkt natuurlijk ook aan heerlijke Spaanse tapas. Kleine hapjes met de naam “tapas”. Deze borrelhapjes kunnen vaak bij een aperitief w...