All inclusive Salou

All inclusive Salou

spanje
hotels icon Populair: El Paso, Oasis Park & Salou Park Resort
aanbieders Wij vergelijken 8 aanbieders
vakantie prijs icoon al vanaf 189,-
Wij vergelijken
all inclusive aanbieders
Wij vergelijken

All inclusive Salou: zonnen, relaxen en feesten

Salou is een populaire badplaats die in de Spaanse regio Costa Dorada ligt. Het is een van de bekendste badplaatsen in de regio. Dit komt niet alleen omdat Salou vele mooie stranden heeft, maar ook omdat je goed kunt stappen in deze stad. De meeste mensen die een vakantie boeken in Salou, zijn wat jonger. Zij komen naar de stad om te zonnen en te relaxen, maar zeker ook om te feesten. Wil je echt tot rust komen tijdens jouw vakantie in de Costa Dorada? Dan kun je Salou beter vermijden. Deze badplaats is namelijk erg druk: je komt hier voornamelijk veel jongeren tegen. Wil je juist lekker kunnen stappen op vakantie, dan is deze badplaats zeker iets voor jou.


Salou - Informatie

Stranden in Salou stranden

Stranden

De kustlijn van Salou is 14 kilometer lang en wordt onderverdeeld in diverse stranden. De bekendste stranden zijn La Playa de Llevant (ook wel La Playa de Levante genoemd), Platja Ponent, Platje Capellans en Platja Llarga. La Playa de Llevant is het bekendste en meest bezochte strand van Salou. Dit strand ligt in de directe omgeving van het centrum van de stad. De stranden Platja Ponent, Platje Capellans en Platja Llarga zijn wat rustiger.

Hotels in Salou hotels

Hotels

Er zijn vele verschillende hotels gevestigd in badplaats Salou. Niet alle hotels in de badplaats bieden de all inclusive formule aan. Hotels die dit wel doen, zijn El Paso, Oasis Park, Salou Park Resort, Golden Port Salou & Spa, Jaime I, San Diego en Sol d’Or. Wil je een all inclusive Salou boeken, dan kun je bij een van deze hotels terecht.

De hotels El Paso, Oasis Park, Golden Port Salou & Spa en San Diego zijn viersterrenhotels. De hotels Salou Park Resort, Jaime I en Sol d’Or zijn driesterrenhotels.

Uitstapjes in Salou uitstapjes

Uitstapjes en excursies

In Salou worden diverse excursies aangeboden. Zo kun je vanuit deze badplaats naar Barcelona, maar ook naar het nabij gelegen klooster Montserrat. Wil je het water op tijdens jouw vakantie in Salou, dan reserveer je een plekje op een catamaran. Er vertrekken iedere dag meerdere catamarans in de badplaats, om vervolgens enkele uren op de zee te drijven. Wil je de omgeving van Salou verkennen, dan boek je een excursie in een 4×4 met gids. Zeker als je wat meer wil zien van de natuur om de badplaats heen, is dit een aanrader.

Spanje tips & aanbiedingen

waterpark

Top 5 hotels met waterpark in Spanje

Spanje is één van de meest zonnige vakantielanden van Europa. Het spreekt dan ook voor zich dat dit land zich als geen ander leent voor het beleven van de nod...

tapas

Deze 6 populaire Spaanse tapas moet je zeker proeven

Wie aan Spanje denkt, denkt natuurlijk ook aan heerlijke Spaanse tapas. Kleine hapjes met de naam “tapas”. Deze borrelhapjes kunnen vaak bij een aperitief w...