Kindvriendelijke hotels Lanzarote

Kindvriendelijke hotels Lanzarote

spanje
Wij vergelijken
all inclusive aanbieders
Wij vergelijken

Uitstekende hotels met vele faciliteiten voor kinderen op Lanzarote

Lanzarote wordt vaak omschreven als het meest kindvriendelijke eiland van de Canarische Eilanden. Dit blijkt onder meer uit de vele kindvriendelijke stranden die er zijn terug te vinden waarvan de bekendste ongetwijfeld ‘Puerto del Carmen' is. Daarnaast heb je de uitstapjes hier eigenlijk maar voor het uitkiezen. Denk op dit vlak niet alleen aan tal van waterparken, maar ook aan het Rancho Texas themapark evenals het Guinate Tropic Park. Ook de groene grotten van La Cueva de los Verdes zijn een fantastische uitstap om met het hele gezin te ondernemen. Wil je graag ook even wat tijd voor jezelf en je partner? Geen probleem! Er zijn op Lanzarote meer dan voldoende resorts of hotels terug te vinden die uitpakken met een fantastische kidsclub. Meer dan voldoende goede redenen dus om een all inclusive vakantie naar Lanzarote met het hele gezin te overwegen!

Bekijk direct de Kindvriendelijke hotels bij:


Kindvriendelijke hotels - Lanzarote


Uitgelichte hotels

Princesa Yaiza Suite Hotel Resort

Princesa Yaiza Suite Hotel Resort

Het Princesa Yaiza Suite Hotel Resort is gelegen in Playa Blanca en combineert luxe en verwennerij met een groot aantal fantastische faciliteiten voor kinderen. Niet alleen kan je vanuit dit resort tal van fantastische uitstappen ondernemen voor het hele gezin, daarnaast valt er ook op het domein zelf meer dan genoeg te beleven. Voor de kleinsten is er bovendien ook een miniclub die luistert naar de naam ‘Kikoland’. Het gerenommeerde entertainmentprogramma voor jong en oud zorgt er bovendien voor dat er hier altijd wel iets te beleven valt. Andere faciliteiten die voor kinderen beschikbaar zijn in het Princesa Yaiza Suite Hotel Resort zijn een kinderzwembad evenals een zeer mooie en uitgebreide speeltuin.

Grand Teguise Playa Hotel

Grand Teguise Playa Hotel

Het Grand Teguise Playa Hotel aan de Costa Teguise is gelegen op een boogscheut van de historische hoofdstad van Lanzarote. Deze accommodatie leent zich als geen ander om te verblijven samen met kinderen. Niet alleen zijn er dan ook verschillende faciliteiten voor de kleinsten aanwezig zoals bijvoorbeeld een kinderbad evenals een miniclub en een speeltuin, daarnaast kunnen je kids er ook genieten van een de leukste kinderanimatie. Overigens geldt dit niet alleen voor de kinderen, want ook voor volwassenen wordt er steeds een uitgebreid activiteitenprogramma uitgedokterd. Dit alles maakt van het Grand Teguise Playa Hotel een accommodatie waar het hele gezin optimaal kan genieten!