Kindvriendelijke hotels Canarische Eilanden

Kindvriendelijke hotels Canarische Eilanden

spanje
Wij vergelijken
all inclusive aanbieders
Wij vergelijken

De mooiste hotels met All Inclusive verzorging en kindvriendelijke faciliteiten op de Canarische Eilanden

Een all inclusive vakantie boeken naar de prachtige Canarische Eilanden samen met de kinderen? Dat betekent genieten voor het hele gezin! Niet alleen kunnen de Canarische Eilanden zich namelijk beroepen op een werkelijk fantastisch mediterraan klimaat, daarnaast heeft de eilandengroep voor alle gezinsleden heel wat moois in petto. Een daguitstap naar één van de bekendste vulkanen ter wereld maak je op Tenerife terwijl je op Lanzarote de meest prachtige kindvriendelijke stranden kan terugvinden. Gran Canaria gooit dan weer compleet andere troeven in de strijd zoals het bekende aquapark van Maspalomas. Tel daar ook nog eens de vele uitnodigende hotels met een kidsclub evenals andere faciliteiten voor kinderen bij op en het mag duidelijk zijn dat de Canarische Eilanden zich werkelijk perfect lenen voor het beleven van een onvergetelijke en kindvriendelijke vakantie!

Bekijk direct de Kindvriendelijke hotels bij:


Uitgelichte hotels


Uitgelichte hotels

Seaside Palm Beach

Seaside Palm Beach

Het Seaside Palm Beach hotel vinden we terug in Maspalomas op het eiland Gran Canaria. Dit kindvriendelijke hotel is een perfect verblijfadres voor gezinnen. Kinderen beleven hier dan ook werkelijk de tijd van hun leven door de vele fantastische faciliteiten die hier voor handen zijn. Zo kunnen zij niet alleen terecht in een speciaal kinderbad, maar is er ook een speelruimte evenals speeltuin voorzien en mag voor de kleinsten uiteraard ook een miniclub niet ontbreken. Zijn jouw kids nu al kleine ‘party animals’? In dat geval mag een bezoekje aan de kinderdisco zeker niet op de planning ontbreken!

Hotel Seaside Los Jameos Playa

Hotel Seaside Los Jameos Playa

Het Hotel Seaside Los Jameos Playa hotel in Puerto del Carmen op het Canarische Eiland Lanzarote beschikt over twee zwembaden, tal van verschillende sportmogelijkheden, een spa en uiteraard ook tal van fantastische kinderfaciliteiten. De jongste vakantiegangers kunnen in dit uitnodigende hotel niet alleen de beentjes strekken in de minidisco, daarnaast is er ook een uitgebreide speeltuin voorzien en is er sprake van een miniclub voor kids tussen 4 en 12 jaar oud. Willen jullie graag met het hele gezin enkele leuke activiteiten ondernemen op het domein van het hotel? Ook dat is natuurlijk geen probleem. Je kan hier naar hartenlust niet alleen tafeltennis spelen, maar ook squashen, tennissen en nog zoveel meer!

Lees meer