All inclusive Mallorca – Kindvriendelijk

All inclusive Mallorca – Kindvriendelijk

spanje
Wij vergelijken
all inclusive aanbieders
Wij vergelijken

Mallorca met kinderen? Bekijk alle geschikte hotels & profiteer direct van de beste prijs!

Mallorca, een uitnodigend eiland voor jong en oud! Mallorca mag zich sinds jaar en dag één van de meest populaire vakantiebestemmingen van Europa noemen en dat is lang niet alleen maar te danken aan haar fantastische klimaat. Gezinnen met kinderen vinden hier namelijk alles wat hun hart maar verlangt. Niet alleen zijn er heel wat prachtige resorts op het eiland terug te vinden die over een kidsclub en bijvoorbeeld een gamehal beschikken, daarnaast hellen heel wat van de stranden op Mallorca slechts lichtjes af wat ze zeer geschikt maakt voor kinderen om de nodige waterpret te beleven! Wil jij ook graag een kindvriendelijke all inclusive vakantie kunnen beleven op een prachtig eiland met een uitnodigend klimaat? Dan is het boeken van een kindvriendelijke all inclusive Mallorca zeker en vast een interessante keuze!

Bekijk direct de Kindvriendelijke hotels bij:


Mallorca - Alle kindvriendelijke hotels


Uitgelichte hotels

Playa Garden Selection Hotel & Spa

Playa Garden Selection Hotel & Spa

Verblijven in het Playa Garden Selection Hotel & Spa betekent genieten voor jong en oud! Terwijl de ouders heerlijk kunnen ontspannen in de spa kunnen kinderen hier genieten van een uitgebreid activiteitenprogramma. Bovendien is er ook een mini club aanwezig voor kinderen tussen 4 en 12 jaar. De speciale ‘childrens speeltuin’ waar dit hotel over beschikt zorgt er voor dat je kind naar hartenlust plezier kan maken zonder dat je ze uit het oog hoeft te verliezen. Alle faciliteiten samen maken het Playa Garden Selection Hotel & Spa een uitermate geschikte accommodatie om te verblijven voor het hele gezin.

Lees meer
Iberostar Ciudad Blanca

Iberostar Ciudad Blanca

Het hotel Iberostar Ciudad Blanca is gelegen in Alcúdia en staat bekend als één van de beste en kindvriendelijkste hotels van Mallorca. Zowel jong als oud hoeven zich hier dan ook werkelijk geen moment te vervelen. Jonge vakantiegangers kunnen zich hier dan ook vermaken in het kinderbad voorzien van verschillende glijbanen. Daarnaast is er ook een ruime speeltuin beschikbaar en zijn er verschillende clubs opgericht om alle jongeren te kunnen vermaken. Zo is er niet alleen een miniclub voor 4 tot 7-jarigen, maar ook een maxiclub (8-12 jaar) evenals een tienerclub (13-17 jaar). Op het domein van het hotel kunnen bovendien nog tal van verschillende sporten worden beoefend.

Lees meer