All inclusive Ibiza – Kindvriendelijk

All inclusive Ibiza – Kindvriendelijk

spanje
Wij vergelijken
all inclusive aanbieders
Wij vergelijken

Een kindvriendelijke vakantie op Ibiza? Bekijk de beste hotels & vind de beste prijs!

Een kindvriendelijke all inclusive vakantie boeken naar Ibiza? Dat is perfect mogelijk! Ibiza beschikt over een beperkte oppervlakte wat er voor zorgt dat ze zich uitstekend leent voor het ondernemen van een relaxte familievakantie. Verspreid over Ibiza zijn een groot aantal kindvriendelijke hotels terug te vinden (inclusief kidsclub) en bovendien zijn er heel wat kindvriendelijke uitstapjes te ondernemen. Denk op dit vlak niet alleen aan het maken vaneen wilde waterrit op een opblaasbanaan, maar ook aan het spotten van kleurrijke zeevisjes door de bodem van een glazen boot! Uiteraard is er ook nog het populaire Aquapark Aguamar waar zowel jong als oud de tijd van hun leven kunnen beleven! Ondanks het feit dat Ibiza in het bijzonder bekend staat als een party-eiland bij uitstek moet het gezegd dat het ook met recht en rede kan worden bestempeld als een uitermate kindvriendelijk eiland!

Bekijk direct de Kindvriendelijke hotels bij:


Ibiza - Alle hotels voor kinderen


Uitgelichte hotels

Invisa Figueral Resort

Invisa Figueral Resort

Eén van de misschien wel meest kindvriendelijke resorts op het eiland Ibiza is het ‘Invisa Figueral Resort’. Dit resort is gelegen aan de Playa de Figueral en heeft voor zowel jong als oud heel wat moois in petto. Waterpret is bijvoorbeeld gegarandeerd in het heuse ‘The Pirate Island’. Bovendien kunnen kinderen ook de avontuurlijke kant van zichzelf naar boven laten komen in de Adventure Playground. In dit laatste onderdeel van het Invisa Figueral Resort wordt er altijd toezicht gehouden door het animatieteam. Verder is er natuurlijk ook een miniclub aanwezig waarin kinderen van verschillende leeftijden (tussen 3 & 12 jaar) in worden vermaakt. ’s Avonds worden er bovendien steeds verschillende shows georganiseerd waar jullie ongetwijfeld met het hele gezin van zullen kunnen genieten!

Occidental Ibiza

Occidental Ibiza

Het Occidental Ibiza is gelegen in Sant Antoni de Portmany en staat er om bekend een uitstekende accommodatie te zijn om te verblijven met het volledige gezin. Dit is onder meer te danken aan de vele familievriendelijke faciliteiten waar dit hotel over beschikt. Zo is er niet alleen een mini- en teenclub terug te vinden, daarnaast is het ook mogelijk om een keuze te maken uit verschillende video consoles evenals bordspelen. Het Occidental Ibiza hotel is daarenboven ook uitgerust met een speciale relaxruimte voor kinderen waar er niet alleen naar films, maar ook naar bijvoorbeeld sport (zoals voetbal) kan worden gekeken. Tel daar ook nog eens de eindeloos lijkende sportmogelijkheden bij op waaronder volleybal, tennis, tafeltennis en minigolf en het mag eens temeer duidelijk zijn dat het Occidental Ibiza een uitstekende keuze is voor een verblijf met het hele gezin.

Lees meer