Adults Only hotels Ibiza

Adults Only hotels Ibiza

spanje
Wij vergelijken
all inclusive aanbieders
Wij vergelijken

Keuze uit vele hotels voor alléén volwassenen op Ibiza

Ibiza is het feesteiland bij uitstek! Deze reputatie zorgt er voor dat ze zich als geen ander leent voor het beleven van een onvergetelijke adults-only vakantie! Het bruisende nachtleven van het eiland is uiteraard niet de enige reden waarom je zou kunnen overwegen om hier een vakantie door te brengen. Wat bovendien bijvoorbeeld ook te denken van de vele uitnodigende stranden die sierlijk uitlopen in de Atlantische Oceaan? Voor de meer actieve vakantieganger is het bovendien een aanrader om de klim te doen naar de top van de ‘Puig de Missa'. Ibiza is tot slot gelegen op slechts 2,5 uur vliegen waardoor deze hotspot dichterbij is dan je vermoedt! Ook het warme Middellandse Zeeklimaat is uiteraard een sterke troef van dit vakantie-eiland.

Bekijk direct de adults-only hotels bij:


Ibiza - Adults-Only hotels


Uitgelichte hotels

Palladium Hotel Palmyra

Palladium Hotel Palmyra

Veel vakantiegangers geven er de voorkeur aan om te verblijven in een eerder kleinschalige accommodatie op Ibiza ver weg van alle drukte. Het Palladium Hotel Palmyra is zo’n adults-only hotel waarbij je toch kan genieten van een fantastische all inclusive formule. Het Palladium Hotel Palmyra beschikt over een mediterrane stijl en is gelegen op een beperkte afstand van het San Antoni de Portmany centrum. Ook de boulevard en het strand bevinden zich op wandelafstand. Het adults-only concept zorgt er voor dat je hier pas echt kan genieten van een deugddoende en vooral rustgevende vakantie.

Iberostar Santa Eulalia

Iberostar Santa Eulalia

Iberostar Santa Eulalia is een viersterren all inclusive adults-only hotel op het populaire eiland Ibiza. Het hotel is gelegen op een steenworp afstand van het strand en huisvest verschillende ontspannings- evenals sportfaciliteiten. Bovendien moet het gezegd dat de locatie van dit adults-only hotel er voor zorgt dat ze de perfecte uitvalsbasis vormt om het eiland te ontdekken. Het Iberostar Santa Eulalia adults-only hotel beschikt over een heerlijk zwembad welke uitnodigt om er een verfrissende duik in te nemen. De aanwezige poolbar zorgt er bovendien voor dat je ook altijd een lekkere cocktail bij de hand hebt!