Js Cape Colom

Mallorca

Js Cape Colom - Eigenschappen

3-sterrenAdults-OnlyFitnessruimteMallorcaMet zwembadNabij strand

Fenomenale ligging aan de kust

Ben je op zoek naar een hotel op een oogverblindende locatie? Dan is JS Cape Colom het hotel voor jou! Dit Adults Only hotel heeft een spectaculaire ligging in porto Colom, Mallorca. Het is gelegen op een klif, direct aan zee. Het uitzicht vanuit het hotel over de Middellandse Zee is oogverblindend mooi. Rondom het complex kun je terecht in de tuinen en terrassen, een prachtig terrein dat 1000 m2 groot is. Wat een ruimte! Porto Colom is een van de mooiste havens van het hele eiland met zandstrand Cala Marsal eraan vast.

Genoeg zwemfaciliteiten

Het hotel beschikt over een groot buitenzwembad. Heerlijk voor wie graag een frisse duik neemt! Naast het officieel zwembad heeft het hotel een nog veel specialer buitenbad, je wandelt namelijk zo de zee in! Met de aangelegde trappen loop je, langs de klif, richting het water. Je kunt vanuit het water ook zo weer terug naar je hotel. Een bijzondere ervaring. Uiteraard is er nog veel meer te beleven in dit bijzondere All Inclusive hotel.

Er is genoeg te beleven

Geen zin in een dagje aan het zwembad of het strand? Gelukkig is er nog veel meer te doen in het hotel. Geniet van de uitgebreide spafaciliteiten. Er is een sauna, een hot tub en er zijn krachtige douches aanwezig voor een oppepper. Helemaal tot rust komen kun je op de massagetafels. Verder zijn er sportfaciliteiten, denk hierbij aan tennissen en squashen, en naast het gewone buitenzwembad is er ook een semi-olympisch zwembad in het spagedeelte.

Snacken aan het zwembad

Ook voor het eten en drinken zit je hier goed. In het buffetrestaurant geniet je van internationale gerechten en lokale maaltijden. Ervaar de authentieke gerechten uit de streek. Doordat alles in een open keuken wordt bereid kun je precies zien wat er met de producten gebeurt voordat het op je bord belandt. Aan het zwembad is ook een snackbar te vinden, voor wie zin heeft in een lekkere snack tijdens een heerlijke middag aan het zwembad.

Spanje tips & aanbiedingen

ronda andalusie

Dit zijn de mooiste plekken voor een vakantie in Spanje

Ben jij voornemens om dit jaar tijdens de zomervakantie te verblijven in het prachtige zuiden van Europa, dus in Spanje? Dan wil je wel een plek waar je niet al...

Brug bij Toledo

Spanje vs. Italië: welk land is beter om te bezoeken?

Zoals je waarschijnlijk al weet, staan ​​Spanje en Italië meestal bovenaan de lijst als je kijkt naar de meest bezochte landen in Europa. Als we aan Spanje...