EO Maspalomas Resort

Maspalomas

Bekijk direct de goedkoopste aanbiedingen voor dit hotel bij:


EO Maspalomas Resort - Eigenschappen

3-sterrenFitnessruimteKinderzwembadMet zwembadNabij strand

Luxueus verblijven in prachtige villa's

Naast de golfbaan van Maspalomas vinden we het EO Maspalomas Resort terug. De ligging van dit resort zorgt er tevens voor dat de zandduinen van deze badplaats zich op amper 10 minuten lopen bevinden. Het EO Maspalomas Resort biedt haar gasten niet alleen comfortabele accommodaties aan met airconditioning, maar ook twee buitenzwembaden. De villa's welke deel uitmaken van het EO Maspalomas Resort beschikken over een moderne inrichting en kenmerken zich bovendien door de aanwezigheid van een terras en een betegelde vloer. Elke villa heeft bovendien een keuken met onder meer een koelkast en een koffiezetapparaat. Ook de appartementen van het resort hebben een kitchenette.

Lekker à-la-carte eten bij het restaurant

Het restaurant welke deel uitmaakt van het EO Maspalomas Resort biedt haar gasten een ruime keuze aan à-la-carte gerechten aan. Wanneer je klaar bent met eten is het mogelijk om nog een lekker drankje te gaan nuttigen in de bar van het resort. Hier kan je overigens niet alleen genieten van de lekkerste cocktails, ook hier worden de meest smaakvolle snacks geserveerd. De receptie van het EO Maspalomas Resort is de klok rond geopend waardoor je er altijd bij terecht kan met eventuele vragen of problemen. Wil je graag een excursie maken naar de omgeving? Ook in dat geval helpen ze je aan de receptie van het EO Maspalomas Resort graag verder.

Prima ligging

Nog een niet onbelangrijk voordeel van het EO Maspalomas Resort is terug te vinden in de ligging waarover ze beschikt. Zo is ze bijvoorbeeld terug te vinden op een afstand van 2 kilometer van het populaire Playa del Inglés. Hier zijn niet alleen heel wat winkels en bars, maar ook zeer gezellige restaurants terug te vinden. De luchthaven van het eiland bevindt zich overigens eveneens op een geringe afstand. Een transfer naar de luchthaven neemt dan ook ongeveer 20 minuten tijd in beslag.

Een sfeervol resort voor een verblijf op Gran Canaria

Kies jij er uiteindelijk ook voor om tijdens jouw vakantie op het eiland Gran Canaria te verblijven in het EO Maspalomas Resort? In dat geval zal je niet alleen maar kunnen rekenen op uitnodigende accommodaties. De buitenzwembaden die op het complex zijn terug te vinden nodigen altijd uit voor een frisse duik. Daarnaast bevat het EO Maspalomas Resort ook nog een uitgebreide fitnessruimte om jouw conditie op pijl te houden. Gasten van het EO Maspalomas Resort kunnen tot slot steeds genieten van gratis WiFi.

Spanje tips & aanbiedingen

ronda andalusie

Dit zijn de mooiste plekken voor een vakantie in Spanje

Ben jij voornemens om dit jaar tijdens de zomervakantie te verblijven in het prachtige zuiden van Europa, dus in Spanje? Dan wil je wel een plek waar je niet al...

Brug bij Toledo

Spanje vs. Italië: welk land is beter om te bezoeken?

Zoals je waarschijnlijk al weet, staan ​​Spanje en Italië meestal bovenaan de lijst als je kijkt naar de meest bezochte landen in Europa. Als we aan Spanje...