Cordial Green Golf

Maspalomas

Cordial Green Golf - Eigenschappen

2-sterrenGlijbaanGran CanariaKinderzwembadMaspalomasMet zwembadSpeeltuin

Lekker genieten in je eigen comfortabele bungalow

Het Cordial Green Golf is terug te vinden net naast de bekende en populaire golfbaan van Maspalomas. Het resort biedt een gratis pendeldienst aan naar zowel het strand van Maspalomas als het eveneens uitermate populaire Playa del Inglés. Het Cordial Green Golf is eigenlijk een groot bungalowpark welke bestaat uit uitnodigende en comfortabel ingerichte bungalows. Het concept van Cordial Green Golf zorgt er voor dat niet alleen heel wat golfliefhebbers worden aangetrokken, ook gezinnen met kinderen vinden het hier altijd weer erg fijn vertoeven. De aanwezigheid van de 2 buitenzwembaden draagt hier uiteraard eveneens een aardig steentje aan bij.

Modern ingerichte bungalows

De bungalows welke deel uitmaken van Cordial Green Golf zijn niet alleen licht, maar ook modern ingericht. Bovendien beschikken alle bungalows over een eigen terrasje. De bungalows hebben ook allemaal een eigen kitchenette en een loungeruimte met een slaapbank en een televisie. Op de site van het Cordial Green Golf zijn uiteraard tal van faciliteiten terug te vinden. Denk hierbij niet alleen aan een zwembad, maar ook aan een buffetrestaurant. Deze staat er om bekend elke dag opnieuw de lekkerste gerechtjes voor te schotelen aan haar gasten.

Subtropische tuinen

De sfeer die er hangt in het Cordial Green Golf is er eentje die moeilijk te evenaren is voor andere accommodaties uit de buurt. In het bijzonder de aanwezigheid van de adembenemende, tropische tuinen zorgt er voor dat het geheel over een typische dorpssfeer is komen te beschikken. Het merendeel van de bungalows die deel uitmaken van het vakantiepark zijn in de schaduw gelegen en beschikken uiteraard over airco. Dit zorgt er voor dat het er ook tijdens de heetste dagen van het jaar aangenaam vertoeven is.

Een uitstekend verblijfadres voor golfliefhebbers

Ondanks het feit dat het Cordial Green Golf zich niet noodzakelijkerwijs uitsluitend toespitst op golfliefhebbers is het natuurlijk wel zo dat ze vlak naast de golfcourt van Maspalomas is gelegen. Dit zorgt er voor dat menig aantal golfers van overal ter wereld graag naar dit vakantiepark komen afgereisd. Ben jij iemand die niet meteen houdt van golf spelen, maar onderneem je wel graag leuke wandelingen? Ook in dat geval zal je kunnen vaststellen dat de buurt waarin het Cordial Green Golf is gelegen heel wat moois voor jou in petto heeft! Wil jij ook graag kunnen genieten van een leuke vakantie in een lekker kleurrijke bungalow op Gran Canaria? Dan is het Cordial Green Golf absoluut een prima keuze!

Spanje tips & aanbiedingen

ronda andalusie

Dit zijn de mooiste plekken voor een vakantie in Spanje

Ben jij voornemens om dit jaar tijdens de zomervakantie te verblijven in het prachtige zuiden van Europa, dus in Spanje? Dan wil je wel een plek waar je niet al...

Brug bij Toledo

Spanje vs. Italië: welk land is beter om te bezoeken?

Zoals je waarschijnlijk al weet, staan ​​Spanje en Italië meestal bovenaan de lijst als je kijkt naar de meest bezochte landen in Europa. Als we aan Spanje...