Bungalows Parque Bali

Maspalomas

Bekijk direct de goedkoopste aanbiedingen voor dit hotel bij:


Bungalows Parque Bali - Eigenschappen

2-sterrenFitnessruimteGran CanariaKinderzwembadMaspalomasMet zwembadSpeeltuin

Leuke bungalows voor echte rustzoekers

Het Bungalows Parque Bali is terug te vinden in de wijk ‘Campo Internacional'. Het bungalowpark kenmerkt zich door een zeer rustige ligging waardoor ze uitstekend geschikt is voor de absolute rustzoekers. De bungalows welke deel uitmaken van het Bungalows Parque Bali beschikken over een relatief eenvoudige inrichting, maar zijn wel voorzien van alle comfort. Bovendien hebben ze ook allemaal een leuk dakterras waar gebruik van kan worden gemaakt. Wil je na een dagje luieren aan het zwembad van het park nog even de mooie omgeving verkennen? Dat is dat uiteraard geen probleem. Op deze manier maak je kennis met het mooiste wat Gran Canaria voor haar bezoekers in petto heeft!

Eenvoudig, maar comfortabel ingerichte bungalows

De bungalows welke je aan kan treffen bij Bungalows Parque Bali zijn zoals reeds aangegeven voorzien van een relatief eenvoudige inrichting. Dit gezegd zijnde is alle vereiste comfort wel gewoon voor handen. Elke bungalow beschikt bijvoorbeeld over diens eigen, private badkamer met douche en haardroger. Individuele airco of verwarming is beschikbaar terwijl in elke bungalow ook een satelliet-tv is terug te vinden. Verder zijn alle bungalows uitgerust met een kitchenette inclusief microgolf, koffiezet en broodrooster. Ook keramische kookplaten zijn voor handen. Draadloos internet is overal op de site voor handen, maar slechts tegen betaling beschikbaar.

Leuke faciliteiten voor kinderen

Het Bungalows Parque Bali richt zich op vakanties met het hele gezin. Dit is onder meer terug te zien in de aanwezigheid van een grote kinderspeeltuin. Daarnaast is er ook een speelzaal aanwezig boordevol met leuke, elektronische spelletjes die kunnen worden gespeeld. Op de site van het Bungalows Parque Bali is eveneens een shop terug te vinden alsook een wassalon. Heb je op een zeker ogenblik je favoriete vakantiekleding vuilgemaakt? Dan kan je deze dus meteen laten wassen en er terug gebruik van maken!

Sport en ontspanning

Gasten die verblijven in het Bungalows Parque Bali kunnen rekenen op de aanwezigheid van tal van verschillende faciliteiten. Niet alleen is er bijvoorbeeld het verwarmde zoetwaterzwembad, wat bovendien ook te denken van de aanwezigheid van een kinderbad en een zonneterras met gratis ligzetels en parasols? Op de site van het Bungalows Parque Bali is eveneens een tennisterrein terug te vinden waar tegen betaling gebruik van kan worden gemaakt. Ook een biljart, sauna en massages zijn tegen een meerprijs beschikbaar. Op welke manier jij dus met andere woorden jouw vakantie wil doorbrengen, het kan bij het Bungalows Parque Bali allemaal!

Spanje tips & aanbiedingen

Parc Gaudi

Attracties in Barcelona

Barcelona is een heerlijke stad waar veel te beleven valt. Je kunt er gerust een midweek of een verlengd weekend doorbrengen. Maar wat nou als je tijdens je vak...

ibiza oceaan

Op roadtrip door Ibiza

Wie aan Ibiza denkt, denkt automatisch aan zon, zee, strand en wilde feestjes! Toch heeft het Spaanse eiland veel meer te bieden. Een heerlijke laid back sfeer,...