Blue Sea Hotel Puerto Resort

Tenerife

Blue Sea Hotel Puerto Resort - Eigenschappen

4-sterrenFitnessruimteMet zwembadMiniclubSpeeltuinTenerife

Relaxen met het hele gezin onder de Spaanse zon

Het Blue Sea Hotel Puerto Resort is een fantastisch resort om je vakantie op Tenerife door te brengen. Heel wat toeristen verkiezen dit resort in eerste instantie omwille van haar prima ligging. Dat is echter niet alles. Je zal namelijk kunnen vaststellen dat ook het aanbod met faciliteiten om duimen en vingers van af te likken is. Dit overigens niet alleen maar voor volwassenen, maar ook voor kinderen. De jongste reizigers onder ons kunnen immers genieten van de aanwezigheid van een heuse mini-club. Dit alles gecombineerd met een zeer enthousiast animatieteam zorgt er voor dat het Blue Sea Hotel Puerto Resort absoluut een bijzonder leuk hotel is om te ontdekken op Tenerife!

Prachtige tropische tuin

Er zijn behoorlijk wat zaken aan te halen die kenmerkend zijn voor het Blue Sea Hotel Puerto Resort. Eén van deze zaken is echter de tropische tuin die op het domein van het resort is terug te vinden. In deze tropische tuin zijn niet alleen twee zwembaden terug te vinden, maar ook een apart kinderbad. Daarnaast bevinden er zich rondom het zwembad verschillende ligbedden en parasols. Het Blue Sea Hotel Puerto Resort biedt haar gasten een handdoekenservice aan (tegen betaling van een bepaalde waarborg). Wil jij dus met andere woorden naar Tenerife op vakantie gaan om te ontspannen onder de Spaanse zon? In dat geval is een verblijf boeken in het Blue Sea Hotel Puerto Resort zonder meer een aanrader!

Extra faciliteiten

Mensen die verblijven in het Blue Sea Hotel Puerto Resort kunnen uiteraard gebruikmaken van het buffetrestaurant. Hier worden elke dag opnieuw de lekkerste maaltijden opgediend. Op het domein zijn bovendien ook tal van verschillende bars terug te vinden waar je een altijd weer even smaakvolle cocktail kan bestellen. Heb je er voor gekozen om Tenerife te ontdekken met een huurauto en ben je daarom op zoek naar een hotel met voldoende parkeerruimte? Ook in dat geval is het Blue Sea Hotel Puerto Resort het overwegen waard.

De ruime parking waar het hotel over beschikt zorgt er immers voor dat je hier altijd zonder zorgen kan parkeren. Wat dit allemaal nog beter maakt? Dat de parking ook nog eens volledig gratis wordt aangeboden! Voor gezinnen met kinderen kan het interessant zijn om te weten dat er zes dagen in de week gebruik kan worden gemaakt van een miniclub. Ook is er op het domein van het Blue Sea Hotel Puerto Resort een leuk speeltuintje terug te vinden.

Spanje tips & aanbiedingen

mallorca balearen

Reisverzekering nodig als je elk jaar naar dezelfde plek op vakantie gaat?

Elk jaar weer naar dezelfde schitterende plek in Spanje trekken voelt een beetje als thuiskomen, nietwaar? De warme zonnestralen die je huid kussen, de vertrouw...

7 Ideeën voor een romantisch weekend in Alicante

Zon, zee, wuivende palmbomen en lokale gerechten om je vingers bij af te likken. Alicante heeft alle ingrediënten voor een romantisch en ontspannen weekendje w...