Top 5 hotels met waterpark in Spanje

spanje
Wij vergelijken
all inclusive aanbieders
Wij vergelijken

Waterpret in Spanje!

Spanje is één van de meest zonnige vakantielanden van Europa. Het spreekt dan ook voor zich dat dit land zich als geen ander leent voor het beleven van de nodige dosis waterpret! Verspreid over het land zijn dan ook tal van verschillende hotels terug te vinden welke beschikken over spannende glijbanen, kindvriendelijke splashzones en zelfs complete waterparken! Wij gingen op ontdekkingstocht en hebben de top 5 hotels met waterpark in Spanje op deze pagina voor jou op een rijtje gezet!

1.) Los Patos Park

In eerste instantie is er het ‘Los Patos Park'. Dit hotel ligt in Benalmádena, een badplaatsje vlakbij Malaga. Je geniet bij dit hotel van zomaar even 3.000 vierkante meter aan waterpret! Enorme zwembaden, indrukwekkende en vooral razendsnelle glijbanen en zelfs een levensgroot piratenschip met waterkanonnen, je ontdekt het hier allemaal! Bovendien kunnen kinderen 's avonds genieten in een uitnodigende miniclub met piratenthema! Dit uiteraard terwijl jij lekker op het terras aan het genieten bent!

Bekijk hier direct deals naar hotel Los Patos Park

2.) H10 Estepona Palace

Ergens verscholen tussen de palmbomen van ‘Estepona‘ vinden we het prachtige ‘H10 Estepona Palace' terug. Dit hotel beschikt over misschien wel het mooiste zwembad van Spanje. Het uitgestrekte bad is opgedeeld in diverse eilandjes en beschikt over een apart kinderbad. Wat dit zwembad nog fantastischer maakt? Dat ze uiteraard uitzicht biedt op de zee. Het domein van het H10 Estepona Palace bevat drie zwembaden. Eén van deze zwembaden is tijdens de winter verwarmd. Ook tijdens de iets koelere wintermaanden kan je hier dus prima terecht!

3.) Primasol Cala d’Or Gardens

Ook op het Spaanse eiland Mallorca zijn prachtige hotels met uitnodigende zwembaden terug te vinden. Dit bovendien ook nog eens in een ronduit paradijselijke omgeving. Een bekend voorbeeld van zo'n hotel is het ‘Primasol Cala d’Or Gardens'. In de tropische tuin op het domein van dit hotel zijn acht glijbanen terug te vinden waar zowel jong als oud van zullen kunnen genieten. Bovendien kunnen er heel wat leuke speeltoestellen worden gebruikt waaronder water paddenstoelen evenals kantel-emmers. Absoluut een bijzonder fijn hotel voor de waterratten onder ons!

4.) SBH Monica Beach

Drie uitnodigende zwembaden, twee leuke kinderbaden, een groot aantal fantastische glijbanen en lekker zonnen tussen paradijselijk aandoende palmbomen? Dat is precies wat het ‘SBH Monica Beach' haar gasten te bieden heeft! Bovendien is dit resort gelegen op Fuerteventura in de Canarische Eilanden een zonnig verblijf absoluut is gegarandeerd!

Bekijk hier direct deals naar SBH Monica Beach

5.) Sentido Lanzarote Aequora

Waterpret is uiteraard niet alleen weggelegd voor de jongsten onder ons. Dat bewijst het ‘Sentido Lanzarote Aequora' op het eiland Lanzarote als geen ander! Je vindt hier dan ook zomaar even vijf verschillende baden terug voor jong en oud. Vier van deze baden kunnen overigens worden verwarmd waardoor het hier op elk moment van het jaar heerlijk vertoeven is. De volwassenen? Die beschikken bij het Sentido Lanzarote Aequora over een eigen chill out zone, helemaal compleet met verwarmd zwembad, jacuzzi en een eigen poolbar! Voor de jongste bezoekers is er een fantastische ‘Bubble Splash' pool beschikbaar met te gekke waterstralen! Ook hier is waterpret dus zowel voor jong als oud absoluut gegarandeerd!

Bekijk hier direct deals naar Sentido Lanzarote Aequora

All inclusive deals


Handige reistips & deals

mallorca balearen

Reisverzekering nodig als je elk jaar naar dezelfde plek op vakantie gaat?

Elk jaar weer naar dezelfde schitterende plek in Spanje trekken voelt een beetje als thuiskomen, nietwaar? De warme zonnestralen die je huid kussen, de vertrouw...

7 Ideeën voor een romantisch weekend in Alicante

Zon, zee, wuivende palmbomen en lokale gerechten om je vingers bij af te likken. Alicante heeft alle ingrediënten voor een romantisch en ontspannen weekendje w...