Kindvriendelijke hotels Fuerteventura

Kindvriendelijke hotels Fuerteventura

spanje
Wij vergelijken
all inclusive aanbieders
Wij vergelijken

Op het eiland Fuerteventura vind je genoeg hotels die uitermate geschikt zijn voor kinderen!

Een all inclusive vakantie boeken samen met de kids naar Fuerteventura? Dat levert je ongetwijfeld een groot aantal onvergetelijke momenten op! Een leuke daguitstap met de kids ondernemen kan bijvoorbeeld naar de duinen bij Corralejo. Is het daarvoor toch echt te warm en zoeken jullie liever wat verkoeling? In dat geval is het Baku Aquarpark natuurlijk erg uitnodigend. Hier roetsj je van de hoogste glijbanen en om het avontuur helemaal compleet te maken kan je er zomaar een zeehond knuffelen! Verschillende prachtige resorts die zijn gevestigd op Fuerteventura pakken bovendien uit met een erg leuke kidsclub waardoor er ook voor de ouders even tijd is om in alle rust van hun all inclusive naar Fuerteventura te genieten!

Bekijk direct de Kindvriendelijke hotels bij:


Fuerteventura - Alle kindvriendelijke hotels


Uitgelichte hotels

Elba Carlota Beach & Convention Resort

Elba Carlota Beach & Convention Resort

Het Elba Carlota Beach & Convention Resort is één van de hoogst aangeschreven en bovendien ook meest kindvriendelijke resorts die er op het eiland Fuerteventura zijn terug te vinden. Vooral het enorme aanbod aan faciliteiten zorgt er voor dat iedereen zich in dit resort optimaal zal weten te vermaken. Het populaire Oasis Park Fuerteventura is gelegen op slechts één uur rijden van dit resort. Op het domein zelf is er niet alleen speciale animatie voorzien voor kinderen, daarnaast is er een uitstekende kids club aanwezig en kunnen jonge vakantiegangers genieten van een prachtig kinderzwembad en een uitnodigende speeltuin.

Lees meer
Iberostar Playa Gaviotas

Iberostar Playa Gaviotas

Het prachtige en bijzonder kindvriendelijke Iberostar Playa Gaviotas hotel vinden we terug in Morro Jable. Dit all inclusive hotel beschikt over heel wat faciliteiten die geschikt zijn voor jong en oud. Denk hierbij niet alleen aan tafeltennis, maar ook aan een aquagim, een tennis- en bowlingbaan evenals een bijzonder gevarieerd animatieprogramma. Speciaal voor de kinderen biedt Iberostar Playa Gaviotas niet alleen een apart kinderbad, maar ook een riante speeltuin evenals een miniclub. Tegen betaling is het eveneens mogelijk om gebruik te maken van de oppasservice die het hotel aanbiedt.