Sunlight Bahia Principe San Felipe

Tenerife

Sunlight Bahia Principe San Felipe - Eigenschappen

4-sterrenFitnessruimteMet zwembadMiniclubNabij strandTenerife

Kamers met uitzicht op de El Teide vulkaan

Het Sunlight Bahia Principe San Felipe is gelegen op een afstand van slechts 400 meter van de bekende Martiánez-meren. Door de jaren heen hebben heel wat mensen die Tenerife bezoeken er voor gekozen om hier te verblijven. Dit omwille van verschillende redenen. Niet alleen de ligging is namelijk uitstekend, wat bovendien ook te denken van het uitzicht waar de kamers over beschikken? Afhankelijk van de gekozen kamer is het namelijk zo dat je kan genieten van een uitzicht op de El Teide vulkaan of op de Atlantische Oceaan. Eender voor welke van beide opties je uiteindelijk ook mag kiezen, een spectaculair uitzicht is altijd gegarandeerd!

Keuze uit verschillende restaurants

Wanneer je een verblijf boekt in het Sunlight Bahia Principe San Felipe zal je kunnen vaststellen dat je gebruik kan maken van tal van verschillende restaurants. In eerste instantie is er het buffetrestaurant. In dit restaurant kan je genieten van de meest uiteenlopende, internationale gerechten. Dat is echter niet alles. Daarnaast zijn er namelijk ook nog 2 à-la-carte restaurants op het domein van het Sunlight Bahia Principe San Felipe terug te vinden. Deze bieden je respectievelijk een Italiaanse en een mediterrane keuken. Wil je tijdens de dag gewoon kunnen genieten van een lekkere cocktail? Dan is dat uiteraard ook perfect mogelijk aan het zwembad.

Een fantastische spa om in te ontspannen

Een andere reden waarom je er voor zou kunnen kiezen om te verblijven in het Sunlight Bahia Principe San Felipe heeft te maken met de fantastische spa die hier is terug te vinden. Deze spa beschikt niet alleen over een prachtig binnenzwembad, maar ook een indrukwekkende fitnessruimte en een sauna en een hot tub. Zou je graag tijdens je vakantie op het eiland Tenerife willen kunnen genieten van een deugddoende massage? Ook dat is hier perfect mogelijk. In het Sunlight Bahia Principe San Felipe kan je namelijk genieten van een rustgevende massage en van diverse schoonheidsbehandelingen.

Op 20 minuten rijden van de luchthaven

Voordat je een bepaald hotel zal boeken voor je verblijf op Tenerife zal je natuurlijk ook rekening willen houden met de bereikbaarheid en de ligging van het hotel in kwestie. Voor het Sunlight Bahia Principe San Felipe geldt dat ze is gelegen op zo'n 25 minuten lopen van Playa Jardín. Voor toeristen die er voor hebben gekozen om een auto te huren is er gratis parkeergelegenheid beschikbaar. De luchthaven van Tenerife Norte is tot slot gelegen op ongeveer 20 minuten rijden.

Spanje tips & aanbiedingen

mallorca balearen

Reisverzekering nodig als je elk jaar naar dezelfde plek op vakantie gaat?

Elk jaar weer naar dezelfde schitterende plek in Spanje trekken voelt een beetje als thuiskomen, nietwaar? De warme zonnestralen die je huid kussen, de vertrouw...

7 Ideeën voor een romantisch weekend in Alicante

Zon, zee, wuivende palmbomen en lokale gerechten om je vingers bij af te likken. Alicante heeft alle ingrediënten voor een romantisch en ontspannen weekendje w...