Sandos El Greco Beach Hotel

Ibiza

Sandos El Greco Beach Hotel - Eigenschappen

4-sterrenAdults-OnlyIbizaMet zwembadNabij strand

Onlangs gerenoveerd Adults Only hotel

Het Sandos El Greco hotel is nog maar net gerenoveerd. Voor de zomer van 2018 hebben ze alles in een nieuw, hip jasje gestoken. Het is veranderd in een trendy Adults Only hotel. Relaxen aan het zwembad op de Balinese bedden, lekker bubbelen in de whirlpool. Je verblijft hier in alle rust. Je kunt alleen in het hotel verblijven als je 18 jaar of ouder bent. Geen gezinnen met drukke kinderen om je heen, pure ontspanning.

Ontdek het waterpark

Even genoeg van alle rust en stilte? Bijzonder aan dit hotel is het waterpark dat je naast het hotel vindt. Dit waterpark hoort bij het hotel, je kunt er dus onbeperkt gebruik van maken als All-Inclusive gast? Waar moet je zoal aan denken? Een zwembad met verschillende, grote glijbanen. Raad me je partner van de brede baan of glij van de ronde glijbaan naar beneden. Ook hier kun je relaxen op de comfortabele ligbedden die om het zwembad heen staan.

De hele dag entertainment

Het animatieteam zorgt overdag en in de avonduren voor entertainment. Overdag kun je meedoen met waterpolo, 's avonds kijk je naar een show of doe je mee met een quiz. Even bijkomen doe je in de schoonheidssalon waar je kunt genieten van een heerlijke massage. Er is ook een fietshuur, pooltafel en tafeltennistafel beschikbaar.

Direct aan zee gelegen

Vanuit het hotel wandel je zo naar de zee. Ook hier staan ligstoelen en parasols waar je, tegen betaling, gebruik van kunt maken. Doordat de stoelen langs de baai zijn neergezet wandel je zo het water in. Dit stukje strand hoort bij de hotels die erlangs staan, je hebt geen last van toeristische drukte en er is altijd wel een plekje te vinden. Luieren op sterrenniveau is in dit hotel geen probleem!

Spanje tips & aanbiedingen

Brug bij Toledo

Spanje vs. Italië: welk land is beter om te bezoeken?

Zoals je waarschijnlijk al weet, staan ​​Spanje en Italië meestal bovenaan de lijst als je kijkt naar de meest bezochte landen in Europa. Als we aan Spanje...

Huisje aan zee

Drie praktische tips bij het boeken van een vakantiehuis aan zee

Ga je voor een heerlijke vakantie in eigen land? Ga dan eens op zoek naar een mooi vakantiehuis aan zee. Nederland heeft een uitgestrekte kuststrook waar je hee...