PrimaSol Cala d’Or Gardens

Mallorca

PrimaSol Cala d’Or Gardens - Eigenschappen

3-sterrenGlijbaanKinderzwembadMallorcaMet zwembadMiniclubNabij strandSpeeltuin

Uitstekend familieresort

Hotel Primasol Cala D'Or Gardens is een uitstekend All Inclusive hotel voor het hele gezin. het ligt vlakbij het strand ‘Cala Egos'. Het grootse complex met in het midden een enorm zwembad spreekt meteen aan bij aankomst. Alles is licht, ruim en modern. Het grote zwembad is omgeven door exotische planten en wuivende palmen. Dit zwembad is nog lang niet alles, de kids moeten het splashpark nog ontdekken! Hier hebben ze de hele dag plezier. Een uitstekende service en fijne sfeer, dat is wat je kunt verwachten van dit resort.

Splashen in het splashpark

Het leukste voor de kinderen is het splashpark. Dit is een apart buitenzwembad met zonnebedjes en een poolbar. In het zwembad staan grote, interactieve speeltoestellen en glijbanen. Speelplezier gegarandeerd! Doordat het zwembad is opgeven door hekken en je ook hier kunt zonnen op een ligbedje heb je als ouder niets meer nodig. Het is veilig, leuk en iedereen vermaakt zich!

Eet- en drinkgelegenheden

Wat kunt je verwachten van je All Inclusive verblijf in het hotel? Een heleboel! Het ontbijt, de lunch en een diner in buffetvorm. Overdag kun je ijsjes bestellen en van 16:00-17:00 zelfs een high tea! Begin van de dag en laten op de middag kun je snacks krijgen en de hele dag door kun je terecht voor verschillende drankjes. Van koffie en thee tot cocktails en frisdrank. Verschillende activiteiten zijn ook inclusief. Denk aan volleybal, shows, een activiteitenprogramma en nog veel meer.

Voor de kinderen

Niet alleen het waterpark is speciaal voor de kinderen. Er is overal aan de kids gedacht! In de leeftijd van 4 tot 12 jaar kunnen ze mee met de Miniclub. Zij organiseren de hele dag leuke activiteiten en entertainment voor de kleintjes. Er is ook een grote speeltuin bij het hotel aanwezig. Een babybedje krijgen is hier uiteraard geen enkel probleem.

Spanje tips & aanbiedingen

Strand Ibiza San Vicente

Nederlanders en de Spaanse taal

Wanneer je erover denkt om langere tijd naar Spanje op vakantie te gaan, er te overwinteren of je er zelfs voorgoed te vestigen, zul je je op de taal moeten sto...

fc barcelona

Oog in oog met Messi, Frenkie en Luis in Camp Nou

Vanuit je vakantieverblijf aan de Costa Dorada is een bezoekje aan Barcelona bijna verplichte kost. De Catalaanse hoofdstad is beroemd vanwege de Sagrada Famíl...