Ole Tropical Tenerife

Tenerife

Ole Tropical Tenerife - Eigenschappen

4-sterrenCosta AdejeFitnessruimteMet zwembadTenerife

Genieten onder de Spaanse zon aan de Costa Adeje

Verblijven in het Ole Tropical Tenerife betekent dat je twee vliegen in één klap slaat. In eerste instantie maak je namelijk gebruik van een heerlijk hotel terwijl je ook nog eens kan genieten van een fantastische ligging. Het Ole Tropical Tenerife is dan ook terug te vinden in het gezellige centrum van de razend populaire Costa Adeje. Je geniet in het Ole Tropical Tenerife met het hele gezin van een deugddoende vakantie. Niet alleen verblijf je hier in moderne kamers, daarnaast nodigen de verschillende zwembaden hier altijd uit om een lekker frisse duik te nemen. Ook de animatie voor zowel jong als oud is ongetwijfeld een sterke troef van het Ole Tropical Tenerife hotel!

189 uitnodigende kamers om in te verblijven

Het Ole Tropical Tenerife is een hotel dat bestaat uit 189 kamers. Een standaardkamer biedt plaats aan één tot drie personen en kenmerkt zich door een comfortabele, eigentijdse inrichting. Alle kamers zijn uitgerust met airconditioning en een satelliet televisie, een minibar en een kluisje. Ook een telefoon is in elke kamer terug te vinden. Het spreekt voor zich dat je bovendien ook steeds gebruik kan maken van een uitnodigend terras of balkon. Zou je tijdens je verblijf in het Ole Tropical Tenerife graag willen kunnen genieten van zeezicht? Dat is perfect mogelijk, maar hiervoor dient wel een kleine toeslag te worden betaald.

Keuze uit verschillende leuke activiteiten

Tijdens je vakantie in het Ole Tropical Tenerife is het mogelijk om een keuze te maken uit tal van verschillende sportieve activiteiten. Zo kan je er voor kiezen om volleybal te spelen, maar is het ook mogelijk om je krachten te meten of je conditie te trainen in de fitness. Ook tafeltennis en biljart zijn beschikbaar, maar dan wel tegen betaling. Het Ole Tropical Tenerife staat er tot slot om bekend over een uitstekend animatieteam te beschikken welke zowel jong als oud tijdens de dag en 's avonds weet te vermaken.

Ook all inclusive behoort tot de mogelijkheden!

Het Ole Tropical Tenerife vindt het belangrijk dat het aan de wensen van al haar gasten tegemoet kan komen. In het meest optimale geval probeer dan ook een totale ontzorging te realiseren. Dit zorgt er voor dat je als gast van het Ole Tropical Tenerife kan verblijven op basis van logies & ontbijt, maar je ook kan verblijven op basis van half pension. Wil je liever een all inclusive boeken waardoor je, je helemaal nergens meer zorgen om hoeft te maken? Ook dat behoort bij het Ole Tropical Tenerife tot de mogelijkheden!

Spanje tips & aanbiedingen

Brug bij Toledo

Spanje vs. Italië: welk land is beter om te bezoeken?

Zoals je waarschijnlijk al weet, staan ​​Spanje en Italië meestal bovenaan de lijst als je kijkt naar de meest bezochte landen in Europa. Als we aan Spanje...

Huisje aan zee

Drie praktische tips bij het boeken van een vakantiehuis aan zee

Ga je voor een heerlijke vakantie in eigen land? Ga dan eens op zoek naar een mooi vakantiehuis aan zee. Nederland heeft een uitgestrekte kuststrook waar je hee...